|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce katere ste imele probleme
23.10.2005 10:40:01   
saša80
z nerednimi ovilacijami ali izostanki ovulacije? mi prosim povejte kdaj ste zanosile in kakšne preglede vse ste dale skozi? jaz sem imela hsg in v ponedeljek me čaka operacija zarastlin..

res prosim za pomoč, ker sem že skoraj obupala..
hvala vam in lepo nosečnost še naprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: punce katere ste imele probleme
23.10.2005 10:51:23   
emaa
ne obupaj tudi za nas je upanje. Jaz svojih ovulacij nimam, za sabo imam laparoskopijo in histeroskopijo, klomifen, zdaj pa zbiram papirje za IVF. Punce, ki imajo PCO imajo probelem z ovulacijami, jih tudi ni, pa zanosijo. ta zadnja je ravno naša biba77. Tako, da se da zanosit. Po operaciji boš dobila klomifen, hormoni za spodbujanje ovulacije. Marsikateri pomaga, če nima še kakšnih problemov. Meni ni uspelo, ker sem imela po operaciji slabo prognozo za naravno zanositev, nam bo pa uspelo drugače. Glavo pokonci, si že skoraj na cilju

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2005 11:04:53   
biba77
Sasa80 user posted image ,

nama je uspelo po dveh in pol letih v drugem IUI postopku, ko sem ze bila na listi za IVM (sem cakala na M, da lahko grem na prvi UZ v postopku, pa user posted image ni bilo).

Sicer pa ima moj user posted image malo slabsi izvid spermiograma, jaz pa PCO. Za mano je HSG (pomladi), nesteto ciklusov z Dabrostonom (saj drugace nisem imela M) in 6 ciklusov s Klomifenom (4 nenadzorovani in 2 nadzorovana).

Nikar ne obupuj! user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2005 11:07:44   
Anonimen
Jaz sem imela ovulacija na 2-3 mesece. Oba dva jajčnika sta policistična. Otroka sva delala res intenzivno kakšnih 8 mesecev z merjenjem temperature, ..pa nič. Nato sem šla na HSG, kjer so ugotovili, da imam en jajčnik popolnoma neprehoden. Podrl se mi je skoraj svet. 
Po tem sva šla s partnerjem v Maribor v ambulanto za neplodnost, kjer so ugotovili, da tudi partner ni nič boljši. Dr. Reljič, ki je bil eden najbolj prijaznih in razumevajočih zdravnikov, kar sem jih kdaj srečala, nama je odsvetoval tudi hormonsko zdravljenje, ker nama ne bi pomagalo. Dobila sva takoj datum za umetno oploditev. Oba sva bila totalno obupana.

Vendar sem čez dva dni zvedela, da se je zgodil čudež.

Ne obupat. Sprosti se in ko pozabiš na probleme in se nehaš obremenjavati s tem, bo ratalo tudi tebi. Držim ti pesti.

Še dobre 3 tedne pa bomo zibali naš čudež.

(odgovor članu saša80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2005 11:24:29   
PBJ
Jaz sem imela neredne ovulacije(G mi je cikluse spremljala 6 mesecev), bila operirana zaradi endometrioma na jajčniku in zaradi zarastlin, na HSG-ju lani so ugotovili, da imam en jajcevod zamašen. Bila sva na eni inseminaciji, naslednji ciklus sem naravno zanosila (lani ob tem časuuser posted image ). Ko sem hodila na folikolometrijo za 2. inseminacijo so mi rekli, da ta mesec ne bo nič, ker noben folikel ni primeren za O, ker imam cisto še od prejšnje inseminacije...in na slikici levo lahko vidiš naravi produkt user posted image user posted image tega ciklusa in zanj se je v treh letih vse to izplačalo.

POGUMNOuser posted image user posted image  in verjemi, da si vedno bliže user posted image

lpuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2005 11:33:36   
saša80
aja sem pozabila napisat da imam tudi sama pco.... edino kar je, da user posted image  brez tabletk sploh ne dobim... in v ambulanti so mi postavili diagnozo, da nimam ovulacij.. .. res si želim, da mi uspe po operaciji.. ne vem pa, če so zarastline krive, da se user posted image  ne pojavi...

ma res je  zanimivo to naše telo, je prav zakomplicirano....

lp

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?