|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odprtje, zaprtje
22.10.2005 19:52:03   
KMALU
vsepovsod berem kako so nosecnice zaprte in imejo tezave z prebavo, mene pa vsak dan tako pozene na wc da je ze smesno. Vcasih imam tudi drisko. To se dogaja ze od zacetka nosecnosti. Mislite da je kaj narobe?- ker sem brala da driska oz prevec mehko blato vsak dan,tudi ni prevec dobro....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odprtje, zaprtje
22.10.2005 19:53:02   
baguSka
Ne ni dobro, ker lahko pride do dehidracije.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2005 19:54:43   
KMALU
ce je samo to, potem ni problema, ker res veliko pijem. Hvala za odgovor baguSka

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2005 19:57:07   
baguSka
Ne vem če je samo to. Jst sm to pač slišala. Upam, da ti bo katera druga še kej več napisala. ;) Želim ti vse naj.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2005 21:34:35   
Anonimen
Draga KMALU.

Tudi, če spiješ dovolj tekočine ni dovolj. Z drisko izgubiš ogromno elektolitov, ki pa jih samo s tekočino ne moreš nadomestiti, so pa izrednega pomena. Vsaka driska, ki traja več kot 5 dni zaporedoma ni normalna. Svetujem ti da obiščeš zdravnika sploh zato ker si noseča.

V lekarni si lahko kupiš Linex kapsule, ki ti pomagajo pri uravnavanju prebave. Izogibaj se sladkih in mlečnih izdelkov. Vsaj dva dni probaj imeti dieto. Meni so pomagale naribane jabolke. S tem, da jih moraš malo pustititi, da oksidirajo. Zmešaš jih lahko tudi z malo banane.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2005 22:00:21   
baguSka
...in jedilno čokolado. ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2005 7:19:35   
biba77
KMALU, se ti pridruzujem v sr user posted image .
Tudi jaz imam od zacetka tezave. Prvi teden zaprtje, zdaj pa dva dni tak, dri dni drugace, pa spet kaki dan taki, pa dva dni drugace,... Nisem se pogruntala, katera hrana mi ustreza (ker mi v bistvu nobena ne ustreza popolnoma user posted image ) in si mislim, da se bo ze uredilo.
Ce pa bos imela tezave z drisko vec kot 5 dni, pa le pojdi do G.

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2005 13:41:24   
petka
Evo, jest tudi!

Samo da sem jaz v bistvu ves čas bolj zaprta, potem pa spijem zjutraj malo donata in pojem zajtrk in imam drisko ali nekaj podobnegauser posted image .

Torej vse ali nič user posted image . Ne vem zakaj se smejim user posted image  ker ni ravno prijetno.

LP

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2005 15:26:58   
KMALU
jaz mislim da sem ugotovila vzrok moje tezave. Kiwi. Zadnji mesec ga pojem toliko,da mi ze pri usesih ven raste. Tako mi pase pa ne vem zakaj. Bom pa zdaj nehala, da vidim ce bo boljse...

Pa z naribanimi jabolki bom probala, hvala za nasvet.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?