sluz med nosečnostjo (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


buča -> sluz med nosečnostjo (22.10.2005 18:47:25)

včeraj je sestra prišla k meni in mi rekla,da sta s kolegico modrovale,če imaš lahko ovulacijsko sluz med nosečnostjo-jaz ne vem,se mi zdi da ne.Pomoje so bolj izcedki,mogoče podobni sluzi,drgač nimam pojma....a katera ve?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




lenika -> RE: sluz med nosečnostjo (22.10.2005 20:09:27)

Jaz sem noseča in imam različne izcedke, ki so podobni ovulacijski sluzi (to je pri nosečnicah baje normalno), pa vendar ne mislim , da gre za ovulacijsko sluz, ker se pojavlja že skozi celo mojo nosečnost.




aljča -> RE: sluz med nosečnostjo (23.10.2005 13:39:49)

Pozdravljene!!!

Sem v 10 tednu nosečnosti in v tem času naj bi imela ,če bi jo imela rdečko.Na začetku pred enim tednom se mi je pojavila tudi v dveh dneh taka sluz kot ovulacijska in sem se malo prestrašila, sedaj od tistega dneva pa me muči izcedek rumene barve.Rdečka bi se mi v tem času končala a mislite da je v zvezi s stem???No ginekologinja mi je tud na začetku povedala da bom imela razne izcedke in če ne pride do rdeče ali rjave barve da ni panike.Kaj pravte ve???Jaz pa vseeno hodim prestrašeno v Wc.V petek imam pregled in komaj čakam da mi pove zakaj imam ta smotani izcedek.




Anonimen -> RE: sluz med nosečnostjo (23.10.2005 16:29:03)

Jaz sem v 37.t. pa imam celi čas nosečnossti izcedek. Moj ginekolog mi je dal enkrat vaginalete, pa ni nič pomagalo. Potem pa je rekel, da je pač to za mene normalno. Ene pač imajo, druge spet nimajo.

POtem sem pa šla k ginekologinji, ki ga je nadomeščala v času dopusta, pa mi je rekla, da to ni normalno in mi je vzela bris, ki pa ni pokazal nobenih vnetij. Torej je normalno.

Samo rjav in krvav ne sme biti. Pa obvezno brez vonja!!!!!!




Stran: [1]