Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 30.11.2005 12:45:06
|
|
|
|
janjja
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 16 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? Od mojega 18 leta sva skupaj, nisva poročena - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 22 skoraj 23 - Koliko otrok imate? 1 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? vaginalno - vakuum - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 23 - Kje živite (vas ali mesto)? vas - V čem živite (stanovanje ali hiša)? hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? starši - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 20 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 17 let - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)?0
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 30.11.2005 20:48:03
|
|
|
|
bobek05
|
- 14 let + 3/4 - poročila pri 23ih s sedadnjim partnerjem, s katerim sem skupaj od 18-ega leta - še ne razmišljam o tem (sva se poročila šele lani) - 1 (zankrat) - rojen letos junija - elektivni CR (medenična vstava) - še ne, ker sem absolventka (1. bom zaposlena pa drugo leto septembra, ker bom delala na x šoli) - živimo v mestu (tudi to se bo spremenilo) - zankrat še v stanovanju - najemniško - pri 18-ih - hmmmm (8 OŠ + 4 G + 6 F = 18) - 0
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 30.11.2005 21:24:33
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Prosila bi samo za kratke odgovore na naslednja vprašanja: - Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 17 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 20 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)?/ - Kdaj ste prvič zanosile (starost)?24 - Koliko otrok imate?1 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)?vaginalno - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)?21 - Kje živite (vas ali mesto)?mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)?večstanovanjska hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)?lastniška - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)?21 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)?17 - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)?/
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 1.12.2005 9:53:09
|
|
|
|
Mojca P.
|
Prosila bi samo za kratke odgovore na naslednja vprašanja: - Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 17 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 20 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)?/ - Kdaj ste prvič zanosile (starost)?24 - Koliko otrok imate?1 , drugi pride 3.3.2006 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)?vaginalno - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)?21 - Kje živite (vas ali mesto)?mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)?večstanovanjska hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)?najemniska - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)?18 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)?17 - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)?/
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 1.12.2005 16:12:41
|
|
|
|
borovnička
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 17 let - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? poročena še ne, začela pa sva pri mojih 21 letih - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? / - Koliko otrok imate? / - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? / - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? še iščem službo - Kje živite (vas ali mesto)? mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)? stanovanje v hiši - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? lastniška - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 20 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 8 OŠ, 4 SR.Š., 3 fax - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? /
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 1.12.2005 19:00:21
|
|
|
|
marjanaR
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Prosila bi samo za kratke odgovore na naslednja vprašanja: - Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 17 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 20, poroka pri 27-ih - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 27 let - Koliko otrok imate? 1 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? Carski rez - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 24 let - Kje živite (vas ali mesto)? Mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)? - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? Lastniška - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 18 let - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 17 let - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? /
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 6.12.2005 14:04:49
|
|
|
|
tanikaa
|
Prosila bi samo za kratke odgovore na naslednja vprašanja: - Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 17 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? poroka: 21 let, s sedanjim parterjem skupaj od 29. leta - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? vdova od 26. leta - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 21, rodila 22 - Koliko otrok imate?1 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)?vaginalno - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 19 - Kje živite (vas ali mesto)?vas - V čem živite (stanovanje ali hiša)?hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)?starši ampak ločeno gospodinjstvo - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 18 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 15 - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? IZVIRNO 0 SPOROČILO: Kerensa Prosila bi samo za kratke odgovore na naslednja vprašanja: - Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? - Koliko otrok imate? - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? - Kje živite (vas ali mesto)? - V čem živite (stanovanje ali hiša)? - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? Moji odgovori: - 16 let. - Poroka: 18 let; zveza s sedanjim partnerjem: 25 let. - 25 let. - 18 let. - 1, drugi je "na poti". - Vaginalno. - 15 let. - Mesto. - Stanovanje. - Najemniška. - Ga še nimam. - 10 let. - 0.
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 6.12.2005 14:22:52
|
|
|
|
lelaval
|
- 17 let - skupaj sva od mojega 17,5 leta, - skupaj sva 13 let, poročena pa nisva - izvenzak. skup. - 1. sem zanosila pri 21., rodila pri 22., 2. sem rodila pri 23., 3. pa pri 30. - torej imam 3 otroke - vsi porodi so potekali naravno - vaginalno, a sem bila pri vseh rezana - prva zaposlitev pri 20. letih - živim na vasi - v hiši partnerjevih staršev - vozniški izpit pri 18. - šolanje - 12 let - nič splavov
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 9.12.2005 16:37:45
|
|
|
|
ja_ni_ka
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 16 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 15 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? NE - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 23 LET - Koliko otrok imate? 89 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? 1.CR, 2. NARAVNO - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 16 - Kje živite (vas ali mesto)? VAS - V čem živite (stanovanje ali hiša)? HIŠA - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? LASTNA - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 25 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 2021 - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)?NIČ
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 9.12.2005 20:33:29
|
|
|
|
zoya24
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 16,5 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 20 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 26 - Koliko otrok imate? 89 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? CR - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 25 - Kje živite (vas ali mesto)? Mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)? Stanovanje - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? Lastniška - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 21 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 19,5 (OŠ, SŠ, dodiplomski študij, podiplomski študij) - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? /
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 12.12.2005 20:44:50
|
|
|
|
Cikica
|
*Pri 18 sem izgubila nedolžnost *Nisem poročena *Zanosila sem pri 23 *Imam 1 otroka *Rodila sem vaginalno *Nisem bila še redno zaposlena *Mesto *Stanovanje *V najemninskem stanovanje *Vozniškega nažalost še nimam *Še sedaj delam izpite *Ko sem bila noseča sem imela dvojčke vendar sem enega splavila ta drugi pa je ostal.
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 12.12.2005 22:42:10
|
|
|
|
BibaJ
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 16 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 28/21 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? - - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 27 - Koliko otrok imate? 89 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? vaginalno - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 19 - Kje živite (vas ali mesto)? mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)? hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? lastniška, vendar skupaj s starši - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 2021 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? do zdaj 15 imam pa še namen nadaljevat enkrat - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? 2425
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 12.12.2005 22:43:56
|
|
|
|
BibaJ
|
No, vozniški izpit sem naredila pri 19, splavov pa nisem imela.
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 12.12.2005 22:52:19
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Prosila bi samo za kratke odgovore na naslednja vprašanja: - Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)?15 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)?23 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)?/ Kdaj ste prvič zanosile (starost)?24 - Koliko otrok imate?2 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)?v - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)?redno še ne (sem pa delala v času študija) V čem živite (stanovanje ali hiša)?hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)?lastniško j ste naredile vozniški izpit (starost)?18 Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)?uh- 18 o splavov ste imele (naravnih ali umetnih)?nič
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 17.12.2005 11:47:18
|
|
|
|
tanaja*
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 14 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)?poročila pri 23, začela pri 19 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? se še nisem - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 20 - Koliko otrok imate? 89 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? oba vaginalno - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 18 - Kje živite (vas ali mesto)? vas - V čem živite (stanovanje ali hiša)? hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? je ni - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 2021 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 2223 - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? 2425
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 27.12.2005 20:52:59
|
|
|
|
fusia
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 17 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 29 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 31 - Koliko otrok imate? 0 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? / - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 26 - Kje živite (vas ali mesto)? VAS - V čem živite (stanovanje ali hiša)? HIŠA - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? LAST - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 18 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 18 + še mal mečkanja vmes - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? 2 SS [/quote]
< Sporočilo je popravil fusia -- 27.12.2005 20:56:55 >
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 27.12.2005 20:58:56
|
|
|
|
artista7
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 16 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? pri 21h - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? se nisem - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? še nisem - Koliko otrok imate? / - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? / - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? preko študenta dela že od drugega letnika SŠ - Kje živite (vas ali mesto)? - stalen naslov na vasi, sicer v mestu - V čem živite (stanovanje ali hiša)? -vas: hiša, tu stanovanje - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? - študentski dom - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 19let - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 16let in 3mesece in se še šolam - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? -nič
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 1.1.2006 12:30:17
|
|
|
|
lex
|
- 17,5 let - pri 18,5 letih, poročena še nisva - 0 - 24 - 1 - vaginalno - 23 - vas - hiša - pri njegovih starših - 18 - 16 - 0
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 3.1.2006 16:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
nedolžnost 18 let pred tremi leti upam da bom zanosila to leto prva zaposlitev 2003 živimo v mestu nepremičnina lastniška vozniški izpit 2004 število let šolanja 16 let
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 16.1.2006 13:43:58
|
|
|
|
anadejka
|
1.)18 2.)27 3.)/ 4.)/ 5.)0 6.)/ 7.)18 8.)Logatec 9.)hiša 10.)pri starših zaenkrat,zidava svojo bajto 11.)19 12.)5 13.)0
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 16.1.2006 13:49:09
|
|
|
|
pika74
|
Prosila bi samo za kratke odgovore na naslednja vprašanja: - Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 19 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 31/19 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? / - Koliko otrok imate? / - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? / - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 26 - Kje živite (vas ali mesto)? hmmm ma rečmo, da je mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)? hiška - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? lastniška - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 19 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? preveč...25 - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? /
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 16.1.2006 13:49:54
|
|
|
|
Udb
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 19 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? poroka pri 22, začela sva pri mojih 19 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 23 - Koliko otrok imate? 8 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? vaginalno - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 22 - Kje živite (vas ali mesto)? mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)? hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? najina - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 18 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 17 (pa še hodim) - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? /
< Sporočilo je popravil Udb -- 16.1.2006 13:51:25 >
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 16.1.2006 13:53:41
|
|
|
|
Felicity
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 19 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 21 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 26 - Koliko otrok imate? 1 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? vaginalno - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 26 - Kje živite (vas ali mesto)? mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)? stanovanje - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? najemniška - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 18 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 18 (lani sem se vpisala na podiplomca, tako da to še ni definitivno) - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? / Pohvale za anketo , meni je všeč statistika!
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 16.1.2006 23:08:38
|
|
|
|
polonaa
|
Izguba nedolžnosti:16 poročena:7let,skupaj 10let nisem ločena zanosila:19let število otrok:3 način poroda:prvič vaginalno-vakum,ostelo vaginalno prva zaposlitev:23 živim v manjšem"mestu" živim v hiši tašča-svoje stanovanje vozniški izpit:25 šolanje:8 let oš,5 let sš nobenega splava
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?