Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 30.11.2005 12:45:06
|
|
|
|
janjja
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 16 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? Od mojega 18 leta sva skupaj, nisva poročena - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 22 skoraj 23 - Koliko otrok imate? 1 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? vaginalno - vakuum - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 23 - Kje živite (vas ali mesto)? vas - V čem živite (stanovanje ali hiša)? hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? starši - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 20 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 17 let - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)?0
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 30.11.2005 20:48:03
|
|
|
|
bobek05
|
- 14 let + 3/4 - poročila pri 23ih s sedadnjim partnerjem, s katerim sem skupaj od 18-ega leta - še ne razmišljam o tem (sva se poročila šele lani) - 1 (zankrat) - rojen letos junija - elektivni CR (medenična vstava) - še ne, ker sem absolventka (1. bom zaposlena pa drugo leto septembra, ker bom delala na x šoli) - živimo v mestu (tudi to se bo spremenilo) - zankrat še v stanovanju - najemniško - pri 18-ih - hmmmm (8 OŠ + 4 G + 6 F = 18) - 0
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 30.11.2005 21:24:33
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Prosila bi samo za kratke odgovore na naslednja vprašanja: - Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 17 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 20 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)?/ - Kdaj ste prvič zanosile (starost)?24 - Koliko otrok imate?1 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)?vaginalno - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)?21 - Kje živite (vas ali mesto)?mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)?večstanovanjska hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)?lastniška - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)?21 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)?17 - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)?/
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 1.12.2005 9:53:09
|
|
|
|
Mojca P.
|
Prosila bi samo za kratke odgovore na naslednja vprašanja: - Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 17 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 20 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)?/ - Kdaj ste prvič zanosile (starost)?24 - Koliko otrok imate?1 , drugi pride 3.3.2006 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)?vaginalno - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)?21 - Kje živite (vas ali mesto)?mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)?večstanovanjska hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)?najemniska - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)?18 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)?17 - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)?/
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 1.12.2005 16:12:41
|
|
|
|
borovnička
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 17 let - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? poročena še ne, začela pa sva pri mojih 21 letih - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? / - Koliko otrok imate? / - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? / - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? še iščem službo - Kje živite (vas ali mesto)? mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)? stanovanje v hiši - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? lastniška - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 20 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 8 OŠ, 4 SR.Š., 3 fax - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? /
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 1.12.2005 19:00:21
|
|
|
|
marjanaR
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Prosila bi samo za kratke odgovore na naslednja vprašanja: - Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 17 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 20, poroka pri 27-ih - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 27 let - Koliko otrok imate? 1 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? Carski rez - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 24 let - Kje živite (vas ali mesto)? Mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)? - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? Lastniška - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 18 let - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 17 let - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? /
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 6.12.2005 14:04:49
|
|
|
|
tanikaa
|
Prosila bi samo za kratke odgovore na naslednja vprašanja: - Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 17 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? poroka: 21 let, s sedanjim parterjem skupaj od 29. leta - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? vdova od 26. leta - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 21, rodila 22 - Koliko otrok imate?1 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)?vaginalno - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 19 - Kje živite (vas ali mesto)?vas - V čem živite (stanovanje ali hiša)?hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)?starši ampak ločeno gospodinjstvo - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 18 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 15 - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? IZVIRNO 0 SPOROČILO: Kerensa Prosila bi samo za kratke odgovore na naslednja vprašanja: - Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? - Koliko otrok imate? - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? - Kje živite (vas ali mesto)? - V čem živite (stanovanje ali hiša)? - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? Moji odgovori: - 16 let. - Poroka: 18 let; zveza s sedanjim partnerjem: 25 let. - 25 let. - 18 let. - 1, drugi je "na poti". - Vaginalno. - 15 let. - Mesto. - Stanovanje. - Najemniška. - Ga še nimam. - 10 let. - 0.
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 6.12.2005 14:22:52
|
|
|
|
lelaval
|
- 17 let - skupaj sva od mojega 17,5 leta, - skupaj sva 13 let, poročena pa nisva - izvenzak. skup. - 1. sem zanosila pri 21., rodila pri 22., 2. sem rodila pri 23., 3. pa pri 30. - torej imam 3 otroke - vsi porodi so potekali naravno - vaginalno, a sem bila pri vseh rezana - prva zaposlitev pri 20. letih - živim na vasi - v hiši partnerjevih staršev - vozniški izpit pri 18. - šolanje - 12 let - nič splavov
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 9.12.2005 16:37:45
|
|
|
|
ja_ni_ka
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 16 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 15 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? NE - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 23 LET - Koliko otrok imate? 89 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? 1.CR, 2. NARAVNO - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 16 - Kje živite (vas ali mesto)? VAS - V čem živite (stanovanje ali hiša)? HIŠA - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? LASTNA - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 25 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 2021 - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)?NIČ
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 9.12.2005 20:33:29
|
|
|
|
zoya24
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 16,5 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 20 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 26 - Koliko otrok imate? 89 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? CR - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 25 - Kje živite (vas ali mesto)? Mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)? Stanovanje - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? Lastniška - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 21 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 19,5 (OŠ, SŠ, dodiplomski študij, podiplomski študij) - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? /
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 12.12.2005 20:44:50
|
|
|
|
Cikica
|
*Pri 18 sem izgubila nedolžnost *Nisem poročena *Zanosila sem pri 23 *Imam 1 otroka *Rodila sem vaginalno *Nisem bila še redno zaposlena *Mesto *Stanovanje *V najemninskem stanovanje *Vozniškega nažalost še nimam *Še sedaj delam izpite *Ko sem bila noseča sem imela dvojčke vendar sem enega splavila ta drugi pa je ostal.
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 12.12.2005 22:42:10
|
|
|
|
BibaJ
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 16 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 28/21 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? - - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 27 - Koliko otrok imate? 89 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? vaginalno - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 19 - Kje živite (vas ali mesto)? mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)? hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? lastniška, vendar skupaj s starši - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 2021 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? do zdaj 15 imam pa še namen nadaljevat enkrat - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? 2425
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 12.12.2005 22:43:56
|
|
|
|
BibaJ
|
No, vozniški izpit sem naredila pri 19, splavov pa nisem imela.
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 12.12.2005 22:52:19
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Prosila bi samo za kratke odgovore na naslednja vprašanja: - Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)?15 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)?23 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)?/ Kdaj ste prvič zanosile (starost)?24 - Koliko otrok imate?2 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)?v - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)?redno še ne (sem pa delala v času študija) V čem živite (stanovanje ali hiša)?hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)?lastniško j ste naredile vozniški izpit (starost)?18 Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)?uh- 18 o splavov ste imele (naravnih ali umetnih)?nič
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 17.12.2005 11:47:18
|
|
|
|
tanaja*
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 14 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)?poročila pri 23, začela pri 19 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? se še nisem - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 20 - Koliko otrok imate? 89 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? oba vaginalno - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 18 - Kje živite (vas ali mesto)? vas - V čem živite (stanovanje ali hiša)? hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? je ni - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 2021 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 2223 - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? 2425
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 27.12.2005 20:52:59
|
|
|
|
fusia
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 17 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 29 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 31 - Koliko otrok imate? 0 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? / - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 26 - Kje živite (vas ali mesto)? VAS - V čem živite (stanovanje ali hiša)? HIŠA - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? LAST - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 18 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 18 + še mal mečkanja vmes - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? 2 SS [/quote]
< Sporočilo je popravil fusia -- 27.12.2005 20:56:55 >
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 27.12.2005 20:58:56
|
|
|
|
artista7
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 16 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? pri 21h - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? se nisem - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? še nisem - Koliko otrok imate? / - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? / - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? preko študenta dela že od drugega letnika SŠ - Kje živite (vas ali mesto)? - stalen naslov na vasi, sicer v mestu - V čem živite (stanovanje ali hiša)? -vas: hiša, tu stanovanje - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? - študentski dom - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 19let - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 16let in 3mesece in se še šolam - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? -nič
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 1.1.2006 12:30:17
|
|
|
|
lex
|
- 17,5 let - pri 18,5 letih, poročena še nisva - 0 - 24 - 1 - vaginalno - 23 - vas - hiša - pri njegovih starših - 18 - 16 - 0
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 3.1.2006 16:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
nedolžnost 18 let pred tremi leti upam da bom zanosila to leto prva zaposlitev 2003 živimo v mestu nepremičnina lastniška vozniški izpit 2004 število let šolanja 16 let
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 16.1.2006 13:43:58
|
|
|
|
anadejka
|
1.)18 2.)27 3.)/ 4.)/ 5.)0 6.)/ 7.)18 8.)Logatec 9.)hiša 10.)pri starših zaenkrat,zidava svojo bajto 11.)19 12.)5 13.)0
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 16.1.2006 13:49:09
|
|
|
|
pika74
|
Prosila bi samo za kratke odgovore na naslednja vprašanja: - Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 19 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 31/19 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? / - Koliko otrok imate? / - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? / - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 26 - Kje živite (vas ali mesto)? hmmm ma rečmo, da je mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)? hiška - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? lastniška - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 19 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? preveč...25 - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? /
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 16.1.2006 13:49:54
|
|
|
|
Udb
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 19 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? poroka pri 22, začela sva pri mojih 19 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 23 - Koliko otrok imate? 8 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? vaginalno - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 22 - Kje živite (vas ali mesto)? mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)? hiša - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? najina - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 18 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 17 (pa še hodim) - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? /
< Sporočilo je popravil Udb -- 16.1.2006 13:51:25 >
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 16.1.2006 13:53:41
|
|
|
|
Felicity
|
- Kdaj ste izgubile nedolžnost (starost)? 19 - Kdaj ste se poročile oz. začele zvezo s sedanjim partnerjem (starost)? 21 - Kdaj ste se ločile, če ste se (starost)? / - Kdaj ste prvič zanosile (starost)? 26 - Koliko otrok imate? 1 - Na kakšen način ste jih rodile (vaginalno, carski rez)? vaginalno - Kdaj ste se prvič zaposlile (starost)? 26 - Kje živite (vas ali mesto)? mesto - V čem živite (stanovanje ali hiša)? stanovanje - Vaša nepremičnina (najemniška, pri starših/sorodnikih, lastniška)? najemniška - Kdaj ste naredile vozniški izpit (starost)? 18 - Koliko let ste hodile v šole (vse skupaj)? 18 (lani sem se vpisala na podiplomca, tako da to še ni definitivno) - Koliko splavov ste imele (naravnih ali umetnih)? / Pohvale za anketo , meni je všeč statistika!
|
|
|
|
RE: Povprečna RR uporabnica 16.1.2006 23:08:38
|
|
|
|
polonaa
|
Izguba nedolžnosti:16 poročena:7let,skupaj 10let nisem ločena zanosila:19let število otrok:3 način poroda:prvič vaginalno-vakum,ostelo vaginalno prva zaposlitev:23 živim v manjšem"mestu" živim v hiši tašča-svoje stanovanje vozniški izpit:25 šolanje:8 let oš,5 let sš nobenega splava
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?