|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novičke
22.10.2005 17:27:47   
pika74
Evo, tuki ena firbčna user posted image .

user posted image GoYauser posted image  - kva je zdej, kolk je blo foliklčkou dons?

user posted image klarisauser posted image  - kako kej kažejo testi? Al že šampanjce odpirate?

user posted image Špela100user posted image  - kakšno je stanje na WC-ju? A še zmer tkole user posted image user posted image user posted image zgledaš user posted image ?

user posted image cmokecuser posted image  - a sta z user posted image  še v enem kosu?

user posted image Anitkauser posted image  - kako kaj na SV koncu Slovenije? A je še oblačno?

No, druge vem, da ste v najboljši formi - zato vsaki en veliiiiik user posted image user posted image user posted image .

Drgač... se dons pr men dogajajo mal čudne stvari v podvozjuuser posted image . Dons mam 19. dan ciklusa in user posted image  bi mogla pridit tam nekje na 30 dan. Pa je danes kar nekaj krvavega user posted image user posted image user posted image . Ovulacija še nikoli ni bla taka. Čudnuser posted image . Ma, dokler me ne boli, pa dokler sm drgač normalnauser posted image user posted image user posted image , se ne bom sekirala user posted image .

Tazgornje prosm za poročilo, ostale pa tud - prosim, da se pogosteje javljate na raport user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image - drgač bomo uvedl sankcije user posted image .

user posted image user posted image user posted image .

Lp
Pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: novičke
22.10.2005 17:33:29   
svetlana1
Pozdravljena Pika74,
tudi pri meni je danes 17 dan ciklusa in se je tudi nekaj krvavega prikazalo, pojma nimam kaj naj bi to bilo, dobiti jo pa moram 31.10. Upam, da je no bova dočakali, teh terapij in vsega tega vraga imam že čez glavo, vse se mi je tam doli zbrkljalo. Ampak vseeno tudi mi pridemo enkrat na vrsto a ne?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2005 17:41:32   
pika74
Hojla svetlana1user posted image ,

a tud pr teb je krvavouser posted image . Dej povej mi, kolk krvavo je? Jaz moram imeti kar vložek. Ponavadi je bilo zaradi ovulacije tako- morda kapljica ali dve. Ali pa še tega ne. Danes je pa kar ornguser posted image . Me prav zanima, kaj bo jutri.

Pa še 11.11. imam LEETZ in bi blo fajn, če bi bla M malo kasneje in ne že danes.

Ahja, skrajni čas je že, da nam rata, da se te zadeve pošlihtajo - ane.

Lpuser posted image

(odgovor članu svetlana1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2005 18:11:47   
emaa
pika cmokec je včeraj popoldne dobila Pio, piše na čvekanju v pričakovanju, tako da je v dveh kosih.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2005 18:13:56   
pika74
a reeeeeeeeeeees user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - če sta kej na vezi, jo lepo pozdrau user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2005 18:20:06   
GoYa
Ko sem se prijavla, sem ti prvo poslala raport na zs user posted image . Pokorno se javljam user posted image .

Evo pa še tle: na L 11 mm in na D 10 mm, pa še neki malega. Jst sam upam, da bo punkcija in pol tudi ET. V sredo ponovimo vajo.

Emi pa čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2005 18:22:15   
GoYa
o monđula jst user posted image
cmokec čestitke user posted image user posted image user posted image

ema, tebi pa tudi upam, da bomo lahko v kratkem za kaj čestitale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2005 18:22:29   
pika74
ja, GoYa - tebi je oproščeno user posted image user posted image user posted image .

Se prau, sta najmanj 2.
Ej, a te po klomifenu zlo napihuje? Jst se spomnem, da me taprvi mesc niti ni tok. Pol tretji mesec, sm bla pa že kr napihnena user posted image .

Držim pesti, da bo vse tko, kot mora bit.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2005 18:25:52   
GoYa
kaj morm zdej vse 2x odgovarjat user posted image user posted image
čisto nobenih stranskih učinkov po klomifenu user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2005 18:31:27   
pika74
user posted image ja dvakrat - prosmuser posted image

ker se med tednom nisva mogle vse zment user posted image .

a ktera obvlada mobitele na hitruser posted image ?

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2005 18:35:31   
GoYa
kaj te pa zanima user posted image

sej ne da obvladam, sam mogoče pa lih vem...
pa še moža mam zraven

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.10.2005 18:47:14   
pika74
mam tak mobi kt tvoj mož user posted image .
- kako naštelaš, da ti delajo ir prenosi. jst bi si kej prenesla iz neta na mobi, pa nimam unga kabla.
- pa baje morm en sms poslat na eno cifro, da usposobim mms pa gprs pa te fore. a kej veš, kam?

sej vem, mam tud nekje navodila, sam sm leeeeeeena user posted image . Rajš po RR kvekam pa afne guncam user posted image

u še neki vam morm povedat, včeri sm mela spet privat učno uro vožnje z motorjem in včer sm se navadla že menjat iz prve v drugo user posted image user posted image user posted image . Glede na to, da še nkol nism vozila motorja, k bi mel tak menjalnik (sam z avtomatikom sm se do zdej), sm dobra a user posted image user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.10.2005 18:56:28   
GoYa
vseeno moraš imeti IR vmesnik, ki je priklopljen na računalnik
ti ga pododim? user posted image  mamo tak home made. moj ti naredi vse živo user posted image

za gprs in umts nimam pojma
za mms pa tudi ne kej dosti, ker itak mi moj to vse poštima
dej poklič na 041 700 700, brezplačna mobitelova pomoč. ti bojo vse razložili

pa user posted image user posted image user posted image  za motor. sam jst se bom vseeno pazla na cesti, ko bo šlo kaj rumenega mim user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.10.2005 19:09:12   
pika74
Ej, pa kje pa ti vse te dobre smajlije dobiš?

Jst bi tud.
Najboljš, da se kr k vam preselm user posted image user posted image user posted image .

zdele sm dala še eno žehto cujn sušit. Zej grem pa res une mobitelovce klicat user posted image .

Ej, kako pa zgleda tist IR? A je to slučajn kokr ena kartica, k se not v računalnik vtakneuser posted image ?

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.10.2005 19:15:38   
GoYa
mi mamo eno škatlico s kablom do računalnika. škatlica je na mizi in zraven daš telefon in pol prenaša
možno, da obstaja tudi kaka kartica za v računalnik.
samo IR deluj tako, da se mora "gledat" z drugim IR. veš kaj mislim? če prenesem jaz s svojega gsm na tvojgega prek IR morata biti en v drugega vperjena.
tisto s kartico mi bolj na bluetooth potegne. sej maš tudi bluetooth.

jst grem pa zdej mojmu dragemu palačinke pečt, ker že cel dan pridno dela. mejo neko paniko v službi in rešuje napake drugih kr od doma.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.10.2005 19:35:34   
pika74
ojla

no, aj kdo kej opazu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.10.2005 19:38:14   
ZARA
Helou vas dve!!! Se vama vid da sta v ilegali...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.10.2005 19:39:15   
pika74
jst nism več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.10.2005 19:41:13   
ZARA
Neeee, kje pa...jst sem...
Kaj maš to zaen "fekalni avatar" user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.10.2005 19:42:28   
pika74
user posted image user posted image user posted image user posted image  - ja, čak, da se userjem no user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.10.2005 19:45:22   
ZARA
KNOCK, KNOCK, knocking on a heaven's door user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.10.2005 20:14:18   
GoYa
ma kaj ga spet serješ pika
pa ne naprezi se preveč no. glej, k si čist rdeča ratala.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.10.2005 22:16:19   
Špela100
Joj Pika74, ti si pa res ena Pika Poka, vseh muh polna.Nisem bila prijavljena in nisem nič vedela, kaj se ve pogovarjate in smejete, zdaj sem se pa prijavila in sem skapirala. Ti kar opravi kar moraš, saj veš prvo zdravje pol kultura.Do sem nič ne smrdi...

No sam toliko, da se pokorno javljam na tvoj ukaz oz. grožnjo, ker se bojim sankcij. Na wc-ju sem pa zdaj približno taka user posted image , mal mi gre na smeh, ker je še niuser posted image user posted image , vendar je bolj kisel, ker se še bojim veseliti, ker je jutri še en dolg dan.

Držim pesti za Klariso, pogrešam Anitko, Aljčo, MucoMaco, Mojco9000, pa Masso26, pa seveda vse ostale, ki so mi kar popestrile dneve, sedaj je pa tu tako mrtvilo. Sam še ti Pika74 mal afne guncaš. Upam, da ti bo ta tvoja pozitivna energija kaj vplivala da boš kmalu user posted image user posted image .

Kje pa dobite take lepe smailije???

Tako jaz sem opravila rr-jevsko dolžnost in se javila, zdaj pa prosim še ostale, da se javite.
Predvsem pa ne pozabite držati pesti kjerkoli že boste preživele nedeljo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tolk od vaše Špele marele

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.10.2005 1:08:47   
emaa
Goya hvala za čestitkeuser posted image , upam da bom IVf prehitela, če ne bojo pa čestitke takrat na mestu, še mal pa bomo vse srečke user posted image .
zdej pa šibam spat, sva mela prijatelje na večerji, za user posted image  rojstni dan, pa smo zdej zaključiluser posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.10.2005 12:31:39   
Anonimen
Hoi, Pika74! user posted image  Kdaj se bova kaj po *domace* pomenile? Te imam veliko tistih tapravih NL besedic za naucit. user posted image

Jaz pojma nimam kateri dan ciklusa je pri meni, zadnja dva meseca nic ne pisem in ne racunam, se mi zdi dost boljs tako, drugac sem pa pol zmerom pred menzo cela naspidirana in zivcna, zdaj pa vse skup bolj flegma, itak je moznost naravne zanositve zelo mala, ce pa nas preseneti boma pa itak od veselja znorela. user posted image

Obiski so se poslovili, se kaksen teden pa zacnemo pocasi pakirat stvari, prevoz stvari od tu do novega domeka je urejen, do zdaj gre vse kot po maslu. user posted image  

Vse, ki vas user posted image  jezi , naj se brz stran spravi, vse, ki ste v postopkih srecno, vsem, ki ne cakate tudi zelim vso sreco!!
Cmokec tebi pa iskreno cestitke, pa mali pupi in atiju seveda tudi! user posted image

Pridne bodite in lepo se imejte,

user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kje živite?
Sandrin

samostojna hiša (49%)

večstanovanjska hiša (16%)

blok (30%)

dvojček (1%)

vrstna hiša (4%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!