Špikanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lenika -> Špikanje (22.10.2005 13:39:29)

Sem  v 12. tednu nosečnosti in me večkrat špika v nožnici. to niso hude bolečine, je v bistvu toliko, da čutim. A se to še kateri dogaja? Je to normalno?

mamči -> RE: Špikanje (22.10.2005 13:56:33)

Je normalno. Nožnica se pač pripravlja na veliko delo.

KMALU -> RE: Špikanje (22.10.2005 14:41:04)

kaj pa krci v spodnjem delu maternice? v petnajstem tednu imam vcasih take bolecine, da za nekaj sekund ne morem stopiti na nogo. Vem, da se maternica razteza, a ker sem noseca prvic ne znam ocenit kako mocna je se lahko bolecina, da recemo da je to normalno.. ?
Hvala za odgovore..

flecker1 -> RE: Špikanje (22.10.2005 15:18:28)

IZVIRNO SPOROČILO: KMALU

kaj pa krci v spodnjem delu maternice? v petnajstem tednu imam vcasih take bolecine, da za nekaj sekund ne morem stopiti na nogo. Vem, da se maternica razteza, a ker sem noseca prvic ne znam ocenit kako mocna je se lahko bolecina, da recemo da je to normalno.. ?
Hvala za odgovore..

sama sem v 16 tednu in se mi to dogaja včasih.V sredo imam pregled pri g. in jo bom vprašala če je to normalno...ker včasih se ustrašim, saj v 1.nosečnosti nisem te bolečin imela...Zdi se mi,da se mi dogaja takrat, če predolgo sedim in če imam zaprtje. Ne vem, če je to v redu, saj imam špikanje že od 9.tedna. Enkrat sem g.vprašala, pa mi je rekla da ni nič hudega,ker sem imela vnetje maternice oz. obilen beli tok...

mamči -> RE: Špikanje (22.10.2005 18:04:22)

Mene ni v prvi nos. nič extra špikalo- mogoče malo v nožnici na koncu. V drugi nos. pa v nožnici, pa v spodnjem delu trebuha kar močno. Gin. je rekel, da ni panike- je pa bil 2. otrok neprimerno večji in težji.

Stran: [1]