|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   to čakanje je res utrujajoče
22.10.2005 11:16:05   
klavdijak1
No in spet ne čakam polna mešanih občutkov. user posted image  naj bi prišla 24.10. in ta mesec sem si prvič merla BT ki je od ovulacije ostala povišana tko da me že ful daje da bi šla test kupit. Drugih simptomov nimam razen mal boleče prsi bomo vidli v torek!
Lep vikend želim, za vse ki je ne čakamo pa stiskamuser posted image da bo čimprejuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: to čakanje je res utrujajoče
22.10.2005 11:41:49   
PBJ
Poznam to čakanjeuser posted image ...zato držim pesti zate...user posted image user posted image user posted image

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2005 12:23:26   
nota32
Tudi jaz te povsem razumem. user posted image  prav tako (ne)čakam 24. ali 25. in me tudi že kar mika, da bi naredila test in ne čakala še teh nekaj dni.

Držim pesti za obe, da ne bo user posted image  ampak user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2005 12:33:55   
macka27
No še ena kle ki ne čaka Muser posted image user posted image  DANES!!! No zaenkrat je še ni, bo pa rezultat kmalu znan!!!

Sicer sem imela zelo čudno obdobje od ovulacije naprej;no bom mal naštela: taprve me je nekaj dni po ovulaciji špikinl D jajčnik tako močno da mi je kar slabo ratalo, no potem pa se je začelo, rahle vrtoglavice, špikanje tam spodaj dol, najhujše pa je da sem za povrhu dobila še okus po FOLIJI! Obup, ker grd okus!!! In se ga sploh nisem mogla znebit!

Tako da, jest tut čakam čakam čakam in upam da je ne bo!!!

Držim pesti za nas vse,pa poročajte če bo kaj novega, prav?

(odgovor članu nota32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2005 12:39:58   
SANDRA
HELLO!

Punce čim manj mislite na to pa bo....psiha dela svoje..jaz sem tudi vsak mesec imela drugačne znake
pa sem mislila, zdej pa je  pa ni blo...mislim da je treba čim manj razmišljat o tem...

Upam da nam čim prej rata. Držim pesti pa sporočite ko bo kaj novega.

LP               user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2005 12:59:29   
lucika
joj, čakanje je res nekaj najslabsega! tole cakanje tukaj, a bo ali ne bo, je najhujsse; kosa se lahko le s cakanjem na placo, ki se isto taaaaako vlece.

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2005 15:54:26   
Majdi
ja upamo da bouser posted image  in ne user posted image . Odklopite možgane na pašo in ne mislit o temu in takrat sigurno bo.

Iris je naš zlati sonček in zdaj se nam je pridružil še en sonček z imenom Sebastjan

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2005 18:47:17   
Palčica
Zdravo punce,
Tudi jaz je ne čakam (beri preverjam) danes.Mačka 27 imava skoraj identično počutje,manjka mi le okus folije user posted image . Veliko punc je v povezavi z zanositvijo omenjalo kovinski okus v ustih, zato ti želim da je to  to- user posted image  !
Skratka,držim pesti !

lp,
Palčica

(odgovor članu Majdi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2005 22:01:27   
Reja
Pozdravljene!

Jaz, ki preživljam user posted image , vsem želim, da bi bilo kmalu user posted image !

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2005 15:45:12   
Nety
Mačka27 in Palčica,
tudi sama sem se najdla v vajinem opisu počutja od ovulacije naprej... špikanje v spodnjem desnem delu trebuha, ... Muser posted image  pa zamuja 3 dni, naredila sem test pa še ni nič pokazalo na user posted image ... držim pesti za vse nas, ki tako nestrpno čakamo, da bomo končno zagledale user posted image ...
Kako pa je pri vama? A je katera že delala test?
Srečno punce! user posted image

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2005 19:45:43   
FRAČAFELA
Držimo user posted image user posted image user posted image zate!!!

Ljubi in boš ljubljen!

Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2005 20:38:31   
Tina&Dean
No jaz pa čakam na 25.10. in upam da user posted image nebom dočakala. Imaš prav to čakanje je res ubijalsko. Sporoči kak bo. Držim user posted image  za user posted image  ali user posted image .

Lp 

Neposredna povezava do sporočila: 12
23.10.2005 22:41:54   
wallery
Vem kako je čakanje grozno,sama sem test naredila že teden pred pokazateljem a sem a nisem ker ni bilo za zdržat prav oddahnila sem si ko sta bili dve črtici vidni pa čeprav ena bolj slabo
držim pesti za vse ki čakate
lp  

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

Neposredna povezava do sporočila: 13
24.10.2005 20:55:27   
Palčica
Draga Nety,

Jaz sem kolegico žal dobila kakšne tri ure po oglašanju na RR. Kljub vsemu upam,da je stanje pri vama z mačko 27 drugačno.

Ja,nimaš kaj...pred mano je nov mesec.

Držim pesti,da vama uspe.

Palčica

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.10.2005 8:37:14   
Nety
Palčica,
moram ti povedat, da sva spet na istem, user posted image ... veš, tudi jest sem včeri fasala user posted image , ne morem ti povedat kolk sem bla spet razočarana. Veš, do sedaj sem imela kar redno M, nikol mi še ni tolk zamujala, zato sem potihem upala, da tokrat se je pa kaj prijelo, no pa se spet pridružujem tvoji misli "spet je nov mesec pred nami" in tudi jest držim pesti za vse nas, ki delamo na tem, da bomo user posted image . Palčica, a te lahko samo vprašam koliko časa pa s tvojim že delata na tem, da bi imela user posted image ? Midva se trudiva že od začetka leta, tako bo kmalu 1 leto mimo, pa še ni pikice, ki si jo oba tako želiva...

Lep dan še naprej in upam, da se čez 1 mesec spet dobiva na forumu s pozitivnimi novičkami,
Nety  user posted image

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.10.2005 17:17:30   
Palčica
Ej Nety,

Sem ti eno kratkoooooooooo pismce kar na privat poslala.Ker ne vem če že delajo obvestila o prejetem sporočilu,te nanj opozarjam kar tu.

lp,

Palčica

(odgovor članu Nety)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.10.2005 18:47:02   
Nety
Palčica,
tudi jest sem ti poslala eno kraaaatko pošto, in upam, da si jo prejela, ker se tudi sama še mal lovim na forumu...
LP

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

pleničke
klitia

Kakšne pleničke kupujete oz. katere privoščite svojim otrokom? Pampers so najdražje ampak po številnih poskusih tudi najboljše.

Pampers (48%)

Huggies (2%)

znamka dm (18%)

znamka Mueller (17%)

drugo (15%)

Število vseh glasov: 65

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!