bobek05 -> RE: Podira se mi svet (22.10.2005 13:06:36)
|
Amoss, ne vem kaj naj rečem... Sem prebrala vse kar so napisale punce, pa prebrala sem tudi to, kar je napisal dr. Pušenjak in že mene je groza, tako da si hudo težko predstavljam kako je tebi.. Tvoja princeska je le nekaj dni starejša od mojega princa (kot se mogoče spomniš).. Nimam pojma kaj bi jaz naredila.. Jaz imam iz preventive KT, uporabljava pa tudi kondom, ampak zdaj je itak brezveze o tem diskutirat.. kar je je.. Jaz sem tudi ena izmed tistih žensk, ki za nič na svetu ne bi šla na splav, ker bi me travme spremljale celo življenje (od trenutka ko sem izvedela, da sem noseča, je bilo bitje v meni zame otrok - MOJ otrok, pa mi je bilo vseeno za tiste plod, embrio in kaj-vem-kakšne-še-vse izraze..).. Tako da te glede tega še predobro razumem... Ampak misli tudi na svojo princesko (saj vem, da se ti bo srce pretlo na dvoje), ampak kaj se bo pa zgodilo s tvojo princesko če se TEBI jaz zgodi (bog ne daj!!).. saj vem, vedno je možnost, da se vse srečno izteče, ampak meni se zdi tveganje preveliko.. preveč je v igri.. če ne bi bilo že Aneja, o tem sploh ne bi premišljevala, ampak sedaj.. Prosim premisli 2x.. na koncu bo odločitev še vedno samo tvoja.. z mislimi sem pri tebi in tvoji mali pikici, ki raste v tebi.. Lahko je nam govoriti.. ti pa moraš dejansko nekaj naredit.. resnično mi je hudo zate...
|
|
|
|