Eviii -> RE: Kdaj ste povedale v službi (22.10.2005 12:02:07)
|
jst sm mela pa problem, da sm delala polovično na dveh krajih. torej sm mela kr dva šefa. in me je blo kr strah. pa neupravičeno. ko sm povedala prvemu šefu, ki je tudi moj osebni prijatelj in sošolec s faksa, je bil njegov odgovor en velik nasmeh (čeprou sm komi maja začela delat za njih, povedala pa sm nekje konc avgusta, ko je šlo tistih 12 kritičnih tednov mimo) in odgovor: ja, j** ga, se pač zgodi. in kaj misliš, da te bom zato odpustu? in zdej mi že pripravlja novo pogodbo, 100% zaposlitev, vrjetno kr za nedoločen čas. vmes bomo pa pridno pestvali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. pri drugem šefu je pa blo tko, da so tudi nekako pričakovali, samo mi niso mogli podaljšat pogodbe, ker sm bla pač zaposlena kot asistentka na faksu in imajo omejena sredstva. sm pa zato dobila drugo zaposlitev (kot sm malo prej napisala). in tisti dan mi je odleglo. zdej mam pa vse privilegije v službi. lahko hodim na preglede, pa ne težijo. lahko kdaj na kak sestanek zamudim, pa ne težijo. nardim pa vse, za kar se zmenimo. sicer je to delovno mesto v lj (sama sm z obale), pa se mi ni treba vsak dan vozit gor. sej obstajajo mobiteli, pa internet... tko da pridno delam od doma in grem vsake tolko na izlet v lj... priznam pa, da sm vrjetno imela kr srečo, ker marsikatera ni tega deležna in ima probleme v službi. predvsem, če so šefi moški, ki nas včasih ne razumejo.
|
|
|
|