puncica
|
Naša trenutno (17 mesecev) obožuje knjige in to pravljice s slikami, vse pozna včeraj sva gledale 101 dalmatinec in sem povedala kako je ime kužkoma da sta perdita in pongo, pa je skoz ponavljala pongo, pongo in ko pridemo do konca reče še še še in tako jovo na novo, tistih kartonk sploh ne mara več toliko rada gleda slikanice, pa se že zjutri dere tatica (rdeča kapica) gujcica (snegulcica), pa rečemo da spi, pa spet kiga, kiga (knjiga), tako da zjutri absolutno mormo eno slikanico pogledat ob šestih, pa rada riše, vse poriše oz. pokraca najraje po hladilniku po tleh po peči, včeraj mi je telefon risala in mi ga potem prinesla pokazat pa govorila jaja jisaja (janja risala), pa našla je plastelin, smo ga imel za naredit odtis ampak zdej ga ona mečka, pa valčka, skratka rada se igra z njim, res da je še premala ampak vedno smo zraven ko se igra s plastelnimo, ko pa se ji ne da več, ga damo pa spat in je mir. Kock pa trenutno ne mara preveč, najraje jih ven vrže pa pusti raznetane po tleh. Me je pa zadnič presentl, ko je iz kock ki so v unem fišer polžku naredila stolp in to kar iz 5 kock, pa se je ful čudla ko ji je neki takega ratal. Pa ful rada se igra z lesenimi puzlim, tist ko mora noter dajat puzle sam da so lesene in tud to že v nulo obvlada. Tudi jaz ne maram igrač ki so na akumolator, moj kr zelen rata, zelo rada imam pa didaktične takšne, kjer mora otrok mal razmišljat kako kaj naredit, tud legokocke se mi zdijo ful dobre, ampak trenutno jih naša ne obrajta preveč.