Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pa kaj je tu tolk mrtvo zadnje čase gor??? 21.10.2005 13:39:06
|
|
|
|
emaa
|
moj ma jutri do dveh faks, zvečer mava prijatlje povabljene za njegov roj. dan, v nedeljo greva na kosilo k tašči, ma dons roj. dan. Komaj čakam naslednji vikend, greva za dva dni v terme Lendava, pol pa cel teden doma na dopustu, sem bla letos sam en teden na dopustu, bo tko pasal
|
|
|
|
RE: pa kaj je tu tolk mrtvo zadnje čase gor??? 21.10.2005 13:44:50
|
|
|
|
Anonimen
|
vse najboljse tvojemu mozu, emamair! jaz sem imela ta teden obiske, 2 kolegice iz SI, danes so se pa ze namenile proti domeku, bilo je fino fajn, malo druzbe in cvek cvek zelo pase. midva se bova tudi ta vikend malo razvajala, lepo na sedezno, pa crkljat pa filmcke gledat. pa se na vecerjo bova sla en dan, so prisli nepricakovani denarni prilivi, je treba hitro zapravit! imejte se punce, ta nove in tiste malo manj nove! aja pa danes je ravno se 6 tednov do selitve!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?