anajmad -> RE: razlika med otroci (22.10.2005 6:41:34)
|
Tudi pri nas je tako.Ko se je rodila moja hči,je bila tašča vsa eforična.Non stop je težila,tamalo je čist obrnala tako,da do mene skoraj ni nič čutila.Non stop je bila pri nas in jo razvajala,v glavnem oh in sploh.Ko je bila pa Pia stara enih 8 let,jo je pa tastara čisto skenslala.Njena hči,moja svakinja si je po dolgih letih končno našla enga tipa,da ji je naredil otroka(sem žleht,pa kaj).Ona je pred dvemi leti rodila fantka in za taščo, moja hči,kot da ne obstaja.Jaz sem se že sprijaznila s tem,ampak boli me,ko vidim,da moja tamala trpi.Lepo sem ji povedala,da je pač babi mal zmešana,toda da ima drugo babi,ki jo obožuje in bi naredila vse zanjo. Tudi mojga moža je to ful prizadelo.Tako,da je omejil obiske pri njej,res za tisto najnujneše.Hudo je,ko so tastari tako debilni.Vem,da se bo moji tašči enkrat to povrnilo,ko je tako skenslala mojo hči.Ko bo hotela stike navezati z njo,pa jo moja hči ne bo hotela videti. Rekla sem si pa tudi,ko bom rodila tega pokeca,niti pod razno ne želim,da me tašča obišče v porodnišnici. en lp[sm=morje.gif]D.
|
|
|
|