|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kolikokrat vas je obiskala vaša mama
21.10.2005 12:56:16   
Anonimen
Pri meni je skozi visela. Ali pa mož. Sta se menjavala, drugače bi crknila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
21.10.2005 12:59:12   
Anonimen
Ustavt, ustavt. Mojmu možu še zdej skoz stoji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
21.10.2005 12:59:29   
baguSka
Nism še rodila, ampak kot poznam svojo mati, bi si vzela definitvno dopust in bi postavla šotor zravn moje postle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.10.2005 12:59:38   
Anonimen
ojoj ninka če bi js vnučko našim pokazala šele po 3h mescih mi zamerjo do konc živlena in prav tako bi js zamerla če bi mi vnka pokazal šele po 3h mescih. to mi je pa mal tu mač. js sem bla rahlo užaljena že k brata ni blo v porodnišnico k je bil na morju, ne pa starši. sta se otročka veselila skor bl k js user posted image

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
21.10.2005 13:10:32   
ZARA
Moja mami je bla ene 3-4x sem jo bla tud zelo vesela...bila sem pa 9 dni notr!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.10.2005 20:28:08   
FRAČAFELA
V porodnišnici sta skupaj z taščo prišle že 7 ur po poroduuser posted image  ampak OK
Potem pa sem jima lepo ali grdo povedala, da rabimo nekaj časa za družino, in da vsakodnevno visenje pri nas mi nič ne pomeni. Raje vidim 1 x teden pa da se takrat radi vidimo.
So upoštevali.Vsi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.10.2005 21:47:52   
Pajaca
spagetta moja mama in sestra sta pršle 4 ure po porodu, pa sem ju bla ful vesela. Sem se šla lepo stuširat (se sama nisem upala, pa je mama pred vrati stala če bi blo kaj narobe) pa u miru na wc pa mal sem se spočila, pa po sendvič sem sestro poslala. Sta čakali spodaj da so ju not spustil. Njegovadva sta pa prletela čez kakšno uro, ker sta mal dle doma. Pol so pa šli skupi na pijačo, pa še eno pa na mamin žur s prjatli pa..... ma no napil so se ga do konca.

Drgač so pa oboji pršli pokukat vsak dan, pa čeprav sam za 10 min. Fant je bil pa cele obiske pri meni. Več obiskov pa nisem imela in jih nisem želela.

(odgovor članu FRAČAFELA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.10.2005 21:53:52   
Seven*
Z Emo sva bili na pediatriji 12 dni. V tem casu je bila moja mama na obisku 1x, isto moj brat in oce. Cas za obiske sem imela neomejen. Sem bila zelo zalostna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.10.2005 0:26:33   
Annny
Pri meni je bila moja in partnerjeva žlahta (zlasti mame in očetje) na obisku vsak dan, pa bi mi bilo včasih ljubše, če jih ne bi bilo..kaj pa vemuser posted image
Mogoče je pa tvoja mama sklepala, da v porodnišnici rabiš tudi malo miru in zasebnosti z otročkom, da se privadiš na novo življenje..

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
22.10.2005 12:38:25   
tinica
Mene pa je moja mama obiskala vsaki dan saj je imela do bolnišnice le pet minut. Še ko sem šla rodit me je pospremila do bolnišnice. Pa tudi ko sem bila z otrokom spet v bolnici je prišla vsaki dan in sem je bila zelo vesela.
Pač jo je skrbelo za mene in njenega prvega vnukauser posted image .

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
22.10.2005 20:00:09   
Anja167
Moja je prišla v porodnišnico enkrat, k nam domov pa v 15 mesecih 3x, od tega 1x na obisk, 1x samo za 5 minut (je nekaj prinesla) in 1x na rojstni dan našega mulčka, potem ko sem jo morala skoraj kregati, ker se je nekaj izmikala. user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
22.10.2005 22:46:40   
Barči78
Moja mami je bila pri meni v porodnišnici vsak dan, čeprav moje punčke ni bilo zraven. Bila mi je v veliko oporo, ona in vsi ostali. Ko pa sem šla z deklico po tednu dni na pediatrično kliniko, pa mislim, da je prišla v enem tednu 3x, kljub temu, da niso bile sestre ravno navdušene nad obiski. Danes, ko sva pa doma, bi pa Nejo prišla gledat vsak dan, čeprav kakšen dan ne znese. Tako ima rada Nejo, jaz pa sem zelo vesela njenega in očetovega obiska. 

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
23.10.2005 21:28:10   
bskrle
Ker sem bila v porodnišnici po ene 6 dni, mislim da 1-2 krat, se ne spomnim točno.
Smo pa 20 km oddaljeni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.10.2005 21:32:46   
Anonimen
V porodnišnici sem bila 4 dni in me je obiskala enkrat. Tudi tašča in ostali sorodniki so bili samo enkrat, raten mojega user posted image seveda. moram reči, da mi je to kar pasalo.

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
24.10.2005 9:19:23   
superfly
Sva bila z user posted image v pordnišnici 6 dni in moja mami je prišla vsak dan na obisk. ponavadi kar dopoldne med službo tolk da naju je videla in pocartala. sem bila zmeraj zelooo vesela, da je prišla.

lps

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.10.2005 13:40:32   
ninocka
Mene je obiskala mami 2x - predzadnji in zadnji dan. Pa bi me se veckrat, ce ne bi lih vecer pred mojim porodom odpotovala v Beograd. In ni nic ona kriva, ker si je izbrala tak termin, pac pa nas mali soncek, ker je 1 mesec prehiteluser posted image . Vporodnisnici sem bla pa 10 dni.
Se mi zdi pa grdo od tvoje mami, da te ne more pridt obiskat zarad nakupov?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
24.10.2005 13:57:59   
BARBARA R.
Enkrat, ker je bila takšna moja želja. Vsaj tam imam lahko mir!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.10.2005 14:06:12   
sarči
Tako je,anonimna,eni majo take eni drugačne starše,jest se poodpišem pod tabo. mene je prišla obiskat enkrat,domov,kjer živim pa tudi samo enkrat,pa ima Sara že 9 mescev,ampak kaj čmo,zarad nje se mi svet ne bo ustavil,sem se sprijazenle,pa tako hudičevo bi jo kdaj rabla,doma sta in oče in ona,pa morem v zasebno varstvo dat otrokauser posted image . Ne sekiri se,bodi srečna,saj imaš bebeja pa možeka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
26.10.2005 9:25:13   
špelin@
1x. Po prihodu domov nam je pa vsem ogromno pomagala. Hvala, mami user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
26.10.2005 16:19:35   
BibaJ
2x je prišla v porodnišnico, zdaj pa pride gor (živimo nad njo) vsak dan, ko pride iz službe.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?