MansY -> RE: Izgubila otroka v 28. tednu (21.10.2005 9:22:44)
|
Hvala vsem za tolažilne besede. Kljub vsemu se držim kar dobro. Moram pa povedati, da nisem jezna na eno G ali kaj takega, osebno me moti sistem zdravstva pri nas ... To se mi zdi slabo organizirano ... Drugače pa - kaj vse moram sedaj narediti, da vse uredim ... Sami papirji ... Danes sem npr. morala lastnoročno napisati dopis za na matični urad, kjer izjavljam, da sem dne 6.10. rodila mrtvo deklico, kateri dajem ime Luna... Take stvari človeka še bolj spravijo v obup. Vsekakor pa vem, da je bolje tako za njo. V zadnjem tednu sem že v trebuhu čutila, da dete trpi. Močno, premočno je brcala, trzala ... Potem, ko sem o tem brala, sem ugotovila, da so bolečine v glavi izredno močne in da otroci, ki se rodijo s tako anomalijo in preživijo, res močno (preveč) trpijo. Zahvalim se lahko vsem tistim, ki mi stojijo ob strani. To je predvsem družina in ve, drage ringaraja nosečke, mamice in tiste, ki bi rade imele otročke ... Ta spletna stran je zelo pozitivna in daje človeku voljo do življenja. Hvala še enkrat vsem.
|
|
|
|