|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kolk je ta sterilizacija pomembna?
22.8.2011 9:52:35   
fluf
Vse prekuhala prvič... pol pa kakor mi pade na pamet... topla voda, pomivač, na vsake tolk časa vržem vse sterilizirat... edino črpalko vedno steriliziram (sam ni pogosto v uporabi)...

Mene pa tele sterilizacijske tekočine zanimajo predvsem zato ker kampiramo, pa pol morm skoz nekje prosit (če mi na tla pade sredi mesta duda jo itak preekuham)... pa bi mela tkole za kampiranje kar tekočino... A morš to kaj sprat a to samo notri pomočiš?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.9.2011 19:25:28   
legenda_m
mela sm chiccotovo pa je tako smrdelo po kemikalijah, da sm rajš prekuhavala, z malo kisa (bolj naravno pa to) sicer maš pa navodila na embalaži, na določeno količino daš zamašek sterilizacijske tekočine...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.9.2011 20:36:56   
Anonimen
ojej, mi smo naše otroke zgleda generalno zajebali že od rojstva dalje user posted image za novorojenčka sem prekuala, kasneje kupljene stvari pa ne več. glede na to, da proizvodnja poteka tako, da praktično vse naredi stroj (in je človeškega kontakta zelo malo oz. skoraj nič) in v vsem procesu že itak 500x sterilizirajo... pa tudi moja dvojčka si od rojstva dalje delita dudo in flaški med seboj, z mano in z možem. user posted image

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
4.9.2011 22:02:40   
frufru
pri prvem sem sterilizirala samo pred prvo uporabo, pa je otrok zdrav kot dren, nobenih stranskih posledic nima zaradi tega. Je celo P rekla, da tako zdravega otroka še ni mela kljub vrtcu, itd...
Tudi v drugo črpalko in flaške operem tako kot posodo, edino sperem jih pod vročo vodo.

Drugače so pa v VB že pogruntal, da je velika korelacija med pretirano čistočo in raznimi alergijami. Da so "kmečki" otroci bolj zdravi in z manj alergij, ker živijo v manj razkuženem okolju. Bojda imajo celo terapijo za lergike na kmetih, da se naužijejo malo bakterijuser posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.9.2011 6:34:24   
juhica
No jst sm 6 let nazaj začela pri dveh mesevih dodajati tamalemu umeten mlek. In sem brala navodila, vse prekuhala, flaške in vodo, pol sem pa na naslednjem pregledu vprašala razvojno zdravnico a je to res treba vsakič, pa me je vprašala al živim v afriki al v sloveniji (v hecu), no pol je vprašala od kje vodo dobivamo, smo bili iz okolice Domžal in je rekla da ni treba prekuhavat in pol nisem več nikoli, samo pomila kot za vse nas, pa je blo vse ok...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.