|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test BC mini
20.10.2005 15:05:01   
macka27
Punce spet jest z enim vprašanjem!

Danes sem probala Bc mini z jutranjim urinom. In narisala se je kontrolna črta no potem pa še zraven ena bl švoh vidna črtica, sam ta črtica je bila ful blizu kontrolne! Zanima me kolk more biti razmaka med črticama in ali je to to! Do M ima pa še 2 dni!! Kaj pravte? Me pa spodaj še zmeraj špika lih tko kot da bi se kmalu ulilo ! Hja pa učer sem imela spet ful ful ful ful okus po foliji!!!

Hvala za pomoč!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test BC mini
20.10.2005 15:53:53   
Eviii
jst bi na tvojem mestu počakala še par dni, ko postane test bolj zanesljiv. sama sm nardila test clear blue in se mi zdi kr dovolj jasen in zanesljiv. mogoče poskusi res zamenjat test. vsekakor bi pa na tvojem mestu počakala še en teden, da boš sigurna, da ni m vmes... pa držim pesti, da se boš kmalu oglasla z novico, da si tudi ti srečka user posted image ...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2005 17:44:31   
biba77
Meni je BC mini cisto lepo pokazal. 28. dan ciklusa in se enega kasneje malo mocnejso crtico. user posted image

Ce si nosecka, bos zdaj se itak 8 mesecev cakala, tako, da par dni za ponovitev testa sploh ni dosti. user posted image

Upam, da si nove srecka!!!

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2005 20:12:34   
Katjusa
Pozdravljena jst sem nardila dva BCmini in samo zate sem sla izmerit razdaljo med crticama ki znasa tocno 7mm. Mislim da je pametno da test cez nekaj dni ponovis! Ce je to to je tak al tak. Umiri se in porocaj cez par dni mislim da se hormon dviga na 2 dni torej je pametno pocakat kake stiri dni!

Lep pozdrav in drzimo pesti zate!

Katja

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2005 20:22:33   
macka27
oooo katjuša, hvala ti za odgovor! Ful si prijazna, pa da si šla zame narediti test! HVALA!!!
Si srečka nosečka, ne?! user posted image

Brez skrbi bom poročala čez par dni kaj se mi bo zgodilo, al bo al ne bo, bom isto sporočila!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2005 21:24:29   
Lu
macka27 jaz sem tudi naredila BC mini in je bila druga črta rahlo vidna. Zdaj je rezultat 8 mesečna Majauser posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2005 7:27:56   
Klarissa
macka27,
mogoče ti bo v pomoč moja slikica--poglej v moj album.
papauser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.