Jančika_ -> Plenice Babylove - reklamacija (20.10.2005 14:20:00)
|
Saj ne vem, kam naj dam tole. Če bo treba, me pač premaknite. Torej, gre za slabo pošiljko plenic Babylove. Paket, ki sem ga kupila prejšnji teden, je vseboval popolnoma drugačne plenice kot smo jih vajeni: v mednožju niso ožje, trakci so krajši in manj elastični, gumica zadaj je manj močna, pa tudi na otip so drugačne. Na forumu sem prebrala tudi, da slabše vpijajo, ampak sama zaenkrat tega nisem opazila. Dva dni nazaj sem to omenila prodajalki v DM-u, ki mi je povedala, da v njihovi prodajalni reklamacije še niso imeli in mi svetovala, naj se obrnem na šefico. To sem danes naredila, s sabo sem nesla eno plenico iz strarega in eno iz novega paketa. Imela sem srečo, ker sta bili ravno takrat v prodajalni tudi dve predstavnici s sedeža firme. Povedali sta, da so po Sloveniji dobili nekaj reklamacij in da so takoj poslali pritožbo. Jaz pa naj prinesem ovitek od paketa in eno plenico (zaradi serijskih številk) in mi bodo vrnili denar. Rekla sem jima tudi, da mi je za en paket vseeno, da pa sem razočarana, ker so se plenice tako poslabšale. Strinjali sta se in rekli, da bodo naredili vse, da se to ne bo ponovilo. Bomo videli. Vam pa svetujem, da nesete plenice nazaj, če z njimi niste zadovoljne!
|
|
|
|