Anonimen -> VSEM, KI JE DOLGČAS V PRIČAKOVANJU (20.10.2005 13:26:14)
|
Zadnjič sem brala nekje, da vas je kar nekaj takih, ki ste na bolniškem in vam je dolgčas. Tudi meni je bilo pa sem se odločila, da bom svojemu prvorojencu POSLIKALA SOBICO. Na način, kot sem storila jaz se lahko lotite tudi tiste, ki ste tako kot jaz brez umetniške žilice. ZELO ENOSTAVNO!!! V knjižnici si sposodite pobarvanke ali otrokovo najljubšo pravljico in si skenirate pravljične junake (jaz sem izbrala Puja, njegove prijatelje, slončka Dumboja ter Miki miško in njegove prijatelje. Če katera hoče ji slikice lahko pošljem po mailu). Potem pa enostavno si sposodite npr. v službi diaprojektor in z njim projecirate na steno, obrišete, pobarvate še enkrat s črno obrobite in imate unikatne pravljične junake, ki jih bodi vsi občudovali in vas spraševali ali ste to res vi narisali. Barve? Jaz sem kupila od Krautol-a 4 osnovne barve: rumeno, rdečo, modro in črno ter čisto navadno belo za štrihati. Barve lahko med sabo mešate. Cena 1 barve je nekje 1.000 sit, se hitro sušijo in so pralne, kar pomeni, da če otrok kasneje kaj popacka lahko spereš pa se ti slika ne bo razmazala. Priporočam čim večje slike.
|
|
|
|