|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtci z programom kzk (korak za korakom)
20.10.2005 13:00:11   
sebtan
pozdravček, punce user posted image
zanima me ali imate in kakšne so vaše izkušnje s tem programom....brala sem da ga ina 17 vrtceu po sloveniji, en od teh je tudi Bertoki pri Kopru, naša tija bi šla tja pa me mal zanima mnenje....
po internetu sm brala in mi je program kar zanimiv...
poznate in kaj si mislite??
pa če ima kira u bertokih otročička bi me tudi zanimalo kaj pa kako???sicer je tija stara komaj 10 mescev in bova doma do naslednjega septembra, pol pa vrtec...:))
hvala za odgovore vnaprej, lep dan...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtci z programom kzk (korak za korakom)
20.10.2005 13:21:04   
m@j@
J az ga poznam malo, sem bila eno dopoldne v takem vrtcu. Sicer pa to ni več uradno priznan program, ker na teh načelih temelji sedanji kurikulum za vrtce.
bistvo so: kotički, odločanje otroka ali želi, kaj želi, kdaj želi kaj delati,...

v glavnem nimaš kaj kiksnit.
Mislim pa da imajo tudi zelo dobre načine sodelovanja s starši.

lp,

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2005 13:28:27   
Urša
V takšen vrtec je vključena tudi moja user posted image . Sicer je še v jaslih, tako da bodo s programom verjetno začeli kasneje. Drugače sem pa sama delala v 1.razredu OŠ po tem programu in se mi je zdelo super-zadovoljna jaz, otroci in starši.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2005 13:43:45   
Anonimen
V Bertokih smo imeli s faksom veliko nastopov in tudi obvezno prakso sem imela tam v jaslih.
Ta dotični vrtec ima fajn vodjo in ene par zanimivih vzgojiteljic. Način dela je otrokom prijazen. V jaslih smo se imeli tam kar fino. Smo šli vsak dan ven :) Samo zdaj ne vem, katera vzgojiteljica bo imela tvojo punčko.
Je pa to tak vrtec, da ogromno sodelujejo s starši in si lahko tudi z njimi v skupini kot prostovoljka, če imaš čas in sodeluješ :) so zelo odprti za nove stvari, kar mi je všeč. Pojdi si ga pogledat, mislim, da ti bo všeč. Je eden redkih vrtcev, ki mi je res všeč.

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 20.10.2005 13:46:53 >

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2005 13:58:53   
Dejča
Kje v okolici Celja/Velenja pa je kakšen tak vrtec? Če sploh je ... Jaz sem s Polzele, pa me malo zanima za drugo leto, če bo šla Tara v vrtec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2005 21:03:48   
sebtan
hvala lepa vsem za odgovore in eno sladko nočko:))

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?