Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ODLOČBA ZA VRTEC POMOČ NUJNO!! 20.10.2005 9:58:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Za 2 leti nazaj? Kaj ni potrebno oddati podatkov za preteklo koledarsko leto, tako, kot pri dohodnini? Zdaj torej za leto 2004? Al sem jaz že vse pozabila?
|
|
|
|
RE: ODLOČBA ZA VRTEC POMOČ NUJNO!! 20.10.2005 10:56:32
|
|
|
|
Urša
|
Če gre otrok prvič v vrtec, je potrebno res oddat za predpreteklo leto, potem pa do 15.11. še za 2004. Tiste zadnje 3 plačilne liste rabijo v primeru, če se vama je stanje prihodkov drastično spremenilo glede na tisto odločbo o dohodnini-tko so razložili meni.
|
|
RE: ODLOČBA ZA VRTEC POMOČ NUJNO!! 21.10.2005 13:36:44
|
|
|
|
atina79
|
Podatke za predpreteklo leto se odda, ko je otrok prvič vpisan v vrtec. Ker pa si bila v letu 2003 študentka nisi bila zaposlena in tudi nidi odala napovedi za odmero dohodnine. Ker pa si zaposlena je trenuten finančni položaj družine boljši. Zaradi tega se zahtevajo zanje trij bruto osebni dohodke. Plačilo vrtca se določi na podlagi skupnih prihodkov, ki jih ima družina skozi celo leto. Ta znesek se nato deli z 12 meseci in številom družinskih članov, da se dobi podatek kakšen je bruto osebni dohodek na družinksega člana. 3. plačilni razred sploh ni tako visok. Preberi si pravilnik o določitvi višine plačila staršev za program vrtca. Videla boš, da je pritožba nesmiselna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?