Motivacija za hujšanje (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

smrka -> Motivacija za hujšanje (20.10.2005 8:26:11)

Drage moje, prosim povejte mi kako se motivirate da boste shujšale? Jest se motiviram za en dva dni potem mi vse pade v v odo, nevem mogoce sem prevec zivcna ali kaj, vendar mi sploh ne rata. Rada bi udarla to locevalno dijeto ki traja 90 dni. Mam pa bejbo staro 3 mesce ki jo dojim, a bi lahko ta dijeta skodila otrocku?

Dosti mi je tega da ko pridem v trgovino s cunami in morem it na oddelk "moda za mocnejse" in si kupovat storasta oblacila. Rada bi bla spet normalna in privlacna...

Prosim pomagajte mi s kakim nasvetom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Anonimen -> RE: Motivacija za hujšanje (20.10.2005 8:30:38)

Ne dolgo nazaj je ena spraševala isto, ko je še dojila. Daj, malo poglej nazaj, kaj sem ji napisala.  Motivacija? PRi sebi razčisti, če si to res želiš. In če si, vsaj jaz, potem ga ni da bi me odvrnil od uresničitve želje in cilja.

mojchka -> RE: Motivacija za hujšanje (20.10.2005 9:28:44)

No, saj je lahko že to motivacija.
da boš čez tri mesece lahko šla na oddelek za "normalne" in si kupila ene super ozke hlače, hehehe, ali pač kar ti paše...
Ni to dovolj velik razlog?

smrka -> RE: Motivacija za hujšanje (20.10.2005 9:36:13)

saj je.... no danes zacnem s prvim dnem.... in bom zdrzala!!!![sm=smiley20.gif]

CIPRESA -> RE: Motivacija za hujšanje (20.10.2005 9:44:53)

Ja smrka samo volja, volja in volja.

Ko sem bila jaz stara 16 let sem začela hujšat do takrat sem bila pa kar močna in sem z voljo skujšala 20KG nisem imela nobene diete samo v glavi si moraš pošlihtat pa ne samo za 90 dno ampak za skos da ne potrebuješ toliko hrane kot jo ti želiš pojesti. Do sedaj pa je od tega že 11 let pa sem vmes rodila pa nimam več problemov z KG. Kak KG ali dva preveč to pa ni noben problem.

Ne bo pomagala samo dieta ker je vse v tvoji glavi.

Stran: [1]