Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz sem jih ločeno oprala le na začetku, preden je bil rojen. Nato pa jih stalno perem skupaj z ostalim, na začetku sem samo uporabljala manj mehčalca, sedaj pa kar navadno perem vse skupaj.
Punce hvala lepa za vaše odgovore. Sem zjutraj že oprala eno rundo z mehčalcem, bom vidla, če bo imel kakšno reakcijo. Drugače pa bom še počakal z skupnim pranjem.
Nikoli ločeno..prve tri mesece brez mehčalca zaradi reakcije na ta proizvod. Napisan sem samo pri prvi hčeri pred davnimi časi uporabljala,pa ugotovila da je čist brez veze.Perilo ja smrdelo po varekin.
Frutka ti si to zelo preprosto napisala. Očitno se ne zavedaš, da nas vsak dan obdaja malo morje mikroorganizmov. Ti znaj bit škodljivi; no sej je res, da še noben ni zaradi njih odšel na drug svet(še sreča, da ne). A jaz raje vidim, da je pri nas doma poskrbljeno za čistočo. Oblekice pa že od pridhoda iz porodnišnice ločeno perem, pa tudi umazane oblekice sharnjujem v ločene koše( en za naše cunje, druga pa za njene cunjice).
Aha pa še neki pri naših sosedih italjanih; uporaba Napisana ni nič nenavdnega.
Zara, samo citirala sem te, ker se mi ni dalo enako pisat(če pa isto delam) , pa še dodala sem sem svoja dva vprašanja-zakaj ločeno in brez mehčalca prat
Ko bo postala mobilna ne bo neke velike razlike; saj se tud zdaj srečuje z njimi(ko gremo v park, v trgovino, na nivo,...). Doma pa se mi vseno ne zdi nič napačnega, da poskrbim za čistočo kolkr je v mojih močeh. Sej je ne zavijamo v vatko.