|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pranje dojenčkovih cotk
20.10.2005 10:08:48   
Anonimen
NIKOLI!

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
20.10.2005 10:48:12   
tina104
perem vse skupaj in večinoma brez mehčalca

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.10.2005 11:27:11   
SashaB
Jaz sem jih ločeno oprala le na začetku, preden je bil rojen. Nato pa jih stalno perem skupaj z ostalim, na začetku sem samo uporabljala manj mehčalca, sedaj pa kar navadno perem vse skupaj.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.10.2005 13:26:27   
Barbela
Punce hvala lepa za vaše odgovore. Sem zjutraj že oprala eno rundo z mehčalcem, bom vidla, če bo imel kakšno reakcijo. Drugače pa bom še počakal z skupnim pranjem.

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.10.2005 13:35:41   
Anonimen
Nikoli ločeno..prve tri mesece brez mehčalca zaradi reakcije na ta proizvod.
Napisan sem samo pri prvi hčeri pred davnimi časi uporabljala,pa ugotovila da je čist brez veze.Perilo ja smrdelo po varekin.

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
20.10.2005 19:57:57   
frutka_
Oprosti tor, ampak kaj bi točno razkuževala?! Dojenčkova oblačila, ker so takoooo zelo podrekana ali kaj?!user posted image

(odgovor članu tor)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.10.2005 20:32:48   
bobek05
jaz sem prala ločeno in brez mehčalca do 3.meseca, potem pa več ne.. (tako so nam tudi svetovali v šoli za starše)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.10.2005 21:20:40   
tor
Frutka ti si to zelo preprosto napisala. Očitno se ne zavedaš, da nas vsak dan obdaja malo morje mikroorganizmov. Ti znaj bit škodljivi; no sej je res, da še noben ni zaradi njih odšel na drug svet(še sreča, da ne). A jaz raje vidim, da je pri nas doma poskrbljeno za čistočo. Oblekice pa že od pridhoda iz porodnišnice ločeno perem, pa tudi umazane oblekice sharnjujem v ločene koše( en za naše cunje, druga pa za njene cunjice).user posted image

Aha pa še neki pri naših sosedih italjanih; uporaba Napisana ni nič nenavdnega.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.10.2005 21:27:12   
Marogica
Zara, samo citirala sem te, ker se mi ni dalo enako pisat(če pa isto delam)user posted image , pa še dodala sem sem svoja dva vprašanja-zakaj ločeno in brez mehčalca prat

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.10.2005 21:47:31   
Sofi
Tudi jaz perem vse cunje skupaj, le ločim jih po barvi, ker tudi najine niso tako umazane in kljub uporabi sušilca se mi uporaba mehčalca zdi še kako potrebna - res bi ga pa lahko dodajala manjuser posted image .

LP

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.10.2005 21:54:07   
frutka_
Tor kako pa boš reševala problem mikroorganizmov, ko bo mala postala mobilna?!

Jaz tudi imam rada čisto perilo in predvsem dišeče ampak da se lahko dodaja razkužilo pa slišim prvič. Kaj ne draži kože ali kaj podobnega?!

(odgovor članu tor)
Neposredna povezava do sporočila: 36
20.10.2005 23:29:48   
tor
Ko bo postala mobilna ne bo neke velike razlike; saj se tud zdaj srečuje z njimi(ko gremo v park, v trgovino, na nivo,...). Doma pa se mi vseno ne zdi nič napačnega, da poskrbim za čistočo kolkr je v mojih močeh. user posted image Sej je ne zavijamo v vatko.

Drgač pa ta sredstva niso agresivna. na tej starni se jih da videt: http://www.babymarket.it/babymarket/index.php?id_sc=28&id_cat=1

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.