|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maternica
19.10.2005 15:00:10   
Anonimen
Eno vprašanje - včeraj sem bila pri G in ker me zadnjih nekaj tedno boli desno spodaj, mi je naredila ultrazvok. V maternici naj bi imela neko sluz ali kaj podobnega..Namreč ni znala točno povedati,ampak samo da naj pridem po M ( ki jo imam predvidoma čez 10 dni ). Drugi znaki so: slabost, napihnjen trebuh in to špikanje ! Zadnja M je bila 26.9. !

Je imela katera kaj podobnega ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: maternica
19.10.2005 15:24:00   
tejča
Jaz sem svojo težavo opisala pod temo Težava. Na kratko, mene boli spodaj, bolečina pa se prenaša tudi na jajčnike. Vse skupaj pripisujem prehladu. Včeraj sem si malo pregrevala boleče področje in je danes boljše. Če do konca tedna ne bo o.k. bom šla k G. Meni ni slabo in nisem napihnjena. Zadnja M je bila 15.10.

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2005 10:18:35   
tejča
No, danes sem se želela naročiti pri G. vendar mi je sestra rekla, da naj grem k splošnemu zdravniku, ker ni nujno vnetje, lahko je kaj drugega. In res me danes zebe, noge in roke imam hladne, moram si zmerit vročio, ko pridem domov. Če ne bo boljše bom šla k splošnemu v ponedeljek.

Kako je zoprno, ko ne veš kaj ti je, a ne??? Zdravniki se pa sploh radi zgovarjajo na gužvo in podobno!

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2005 10:25:46   
Anonimen
ja moti me tudi to, da se vsi zgovarjajo na to da sem še mlada, da naj se ne sekiram in podobno. Kot da ji mi je baš fino hodit okol dohtarjev in tam preživljat svoj prosti čas. Po drugi strani jih pa poslušam po radiu in televiziji, da če nas boli ono in ono, da naj se čimprej zglasimo pri svojem zdravniku. Še če hočem jest vitaminske tablete ( besedilo v reklami ), da naj se posvetujem s svojim zdravnikom. A ni vse to malo protislovno ?

(odgovor članu tejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2005 13:37:13   
Reja
Se strinjam, Lina, da je vse skupaj protislovno.

Jaz sicer nisem imela nobenih takih težav. Ampak ko sem bila maja pri G, sem bila prepričana, da sem čisto zdrava. Izcedek občasen in mikroskopski, nobenih bolečin, nobenih krvavitev. Mi G reče: "Je pa malo izcedka, kajne? Bomo dali nekaj proti glivicam." Mi je rekla, da bi mogla to sama opazit in prit, čeprav sem ji zatrjevala, da nisem nič opazila, pa nič me ni peklo ali srbelo...

Čez dva tedna so se mi pa res začeli pojavljati krvavi izcedki, predvsem po spolnih odnosih. Med enim menstrualnim ciklusom kri sploh ni izginila in sem poklicala po telefonu, da vidim, kaj mi priporoča. Je rekla, da nič. Če bo pa vedno več izcedka, naj pa spet pokličem.

A ni to čudno. Po eni strani si kregan, če kake malenkosti ne opaziš, po drugi pa, če na kaj opozoriš. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2005 14:56:32   
tejča
Meni se danes bolečine nadaljujemo in sicer spodnji del trebuha, potem malo v zgornjem delu trebuha, počutje je slabo in slina se mi nabira v ustih. Se hočem danes naročit pri splošnem zdravniku za v ponedeljek in mi reče da je vse polno. Jim razložim celo stvar in pol reče naj pridem, ampak da bom pač čakala.

Mislim, tole je pa grozno.... 

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2005 6:06:58   
buča
a te malo potolažim?Mene že 1 leto boli desno spodaj,bila 3 pri splošnem,ki zatrjuje,da imam nategnjeno mišico,ker prevečkrat Piko dvignem(2,5 leta),jaz pa sem bolj slabotna.Bila letos 2 pri svoji G,ki brez UZ zatrjuje,da sem spodaj kot rožica in da če že karkoli je,ni povezano z g.Jaz imam pa ooobilne krvavitve z velikimi kosi in zeeelo boleče ovulacije.Sem brez besed!!!user posted image

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?