Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 21.10.2005 20:10:06
|
|
|
|
FRAČAFELA
|
V nekem lokalu. Ves žalosten je utapljal svojo usodo v alkoholu in se smilil samemu sebi. Sicer sem ga poznala od prej, ampak me nikoli ni zanimal kot tip.Potlej pa me je začel zanimat ko sva se pogovarjala in sem ugotovila, da je v resnici ena zelo trpeča duša , postala sva prijatelja, potem pa tudi par .In še vedno mi zna zašibiti kolena , jezat sem se pa že nehala nad njim, k nič ne pomaga
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 22.10.2005 6:46:20
|
|
|
|
anajmad
|
Spoznala sva se v bivši službi.Prvi moment mi je bil tako zoprn,da sem ga kr skenslala.On je imel takrat resno punco,jst pa fanta.In potem sva se lovila in neki gledala ene pol leta.Toda nisva mogla več zdržat.Šla sva enkrat na pijačo in se je začelo in še traja danes 18 let od tega. en lp D.
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 25.10.2005 20:01:37
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
bila sem njegova šefica
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 25.10.2005 20:26:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva se spoznala na delovnem mestu. Oba sva imela partnerje, jaz sicer najstniško ljubezen, on pa malo bolj resno zvezo, saj je nekaj let starejši. Vendar niti za hip ni dvomil. v treh mesecih od srečanja sva se skupaj vselila. Noroooo, kako razburljivo je bilo. Spominjam se, da sem se včasih prav vprašala ali gledam preveč pocukran romantični film ali je vse res... tako sem bila trčena nanj. Bila? Še vedno sem, le da ga moje oči sedaj vidijo tudi v drugi luči in ne zgolj kot objekt spolnega poželenja. Čeprav, bolj ko gledam tole rito...
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 26.10.2005 9:35:58
|
|
|
|
špelin@
|
Midva sva se spoznala dobesedno na cesti No, ok, na parkirišču. Me je zaparkiral in sem ga šla nadret. Da se mi je oddolžil, sva šla na kavo, nato še na pizzo, potem pa do treh zjutraj visela na pijački... In me je naslednje jutro njegov telefonski klic prebudil ob 10h, ko sem še sladko spala
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 26.10.2005 10:08:00
|
|
|
|
kapica
|
Midva sva bila skupaj v sredjni soli. V tretjem letniku sva se spoznala, vsedel se je kar prvi dan k meni. Potem sva bila eno solsko leto dobra prijatelja. Skupaj sva pa prisla takoj po maturantskem izletu v cetrtem letniku .
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 26.10.2005 10:25:59
|
|
|
|
pikica*
|
Midva sva se pa spoznala na podiplomskem študiju. Bila sva v isti skupini pri skupinskih seminarskih, ampak takrat med nama še ni preskočila iskrica. Oba sva bila v resnih zvezah. Potem pa se je on razšel s svojo punco in sva se začela malo več družit (kakšna pijača po predavanjih), vendar sem jaz še vedno imela resnega fanta in nisem niti pomislila na kaj več, čeprav sva imela s takratnim fantom že nekaj časa resno krizo. Sčasoma pa sem začela ugotavljat, da mi je tale dečko vse bolj všeč, enako pa se je dogajalo tudi na njegovi strani . Vse skupaj se je še nekaj časa vleklo, oba sva vedela, da sva zaljubljena do ušes, jaz pa nisem zbrala poguma pustit bivšega. No, čez čas mi je uspelo in zdaj uživava skupaj, januarja pa pričakujeva tudi najino prvo detece. In če pomislim na vse prepreke, ki so nama stale na poti (in so izgledale resnično nepremagljive, potem pa so vse čudežno izginile), lahko rečem, da sva si bila res usojena .
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 26.10.2005 12:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Kva ste face... prov vsak ima zanimivo zgodbo. Midva sva se spoznala med betoniranjem naše kopalnice. Meni je bil všeč, ker je zelo mišičast (sem kukala skozi vrata, ko je nosil ajmarje z betonom ), jaz pa njemu seveda zaradi velikosti oprsja. Potem se eno leto nisva videla, vmes sva si oba še izdatno dajala duška z drugimi, nato pa je le napisal tisti sms in od takrat sva oba na ketni. On je še vedno enako mišičast, jaz pa imam oprsje en štuk nižje. Ampak saj pravijo, da važna je notranjost, kene.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 26.10.2005 16:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Meta. Sej ti maš tud ful zanimivo zgodbo.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 26.10.2005 16:43:37
|
|
|
|
BibaJ
|
Midva pa sva se spoznala na morju! S kolegom sva bila povabaljena k njegovemu sošolcu s faksa. Najprej sem se nekaj upirala, potem pa sem rekla, da pridem. Tam pa je bil tudi od sošolca brat. Ko sem ga videla, sem vedela, da nekaj bo. Kolena so se mi kar šibila. Zadnja dva dni sva se že držala za roke. Imela sva samo eno težavo: razdaljo! V nedeljo že prišel na obisk. Potem se je vse lepo nadaljevalo, vsak vikend sva se vozila en k drugemu in po dveh letih se je preselil k meni, si tukaj našel službo, po sedmih letih pa sva dobila najlepšega sina!
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 26.10.2005 19:18:00
|
|
|
|
aisha_
|
Midva sva se pa spoznala prek irca. No, na videz sem ga poznala ze prej, ker sva s kolegico hodle jest, tam kjer je on delal. Me pa tip sploh smirglal ni, no saj mu niti nisem pokazala, da mi je vsec, sem bila bolj sramezljiva, sem pa moji kolegici ze takrat rekla ta bo pa moj. Potem pa sva se res cez eno leto spoznala kot sem ze napisala prek irca, skor me je kap ruknila, ko sem ugotovila s kom si dopisujem, dobro da sem sedela . No in februarja bo stiri leta kar sva skupaj in upam da jih bo se veliko. LP vsem
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 26.10.2005 21:49:42
|
|
|
|
TaRe*
|
Bilo je 10 let nazaj,ko sem prišla na Gorenjsko.Delala sem v lokalu,ki je bil blizu njegovega doma.Kmalu je ,ne vem zakaj že ,postal stalna stranka.Njegova klapa naju je že kar določila,da bova par,medtem ko sem jaz imela upecanga čist druzga.Ker takrat še nisem imela avta,me je revež vozil še na zmenke,k unmu tadrugmu,me počakal in varno pripeljal domov.. .Po osmih mesecih uslužnosti,pa se mi je en večer kar malo zasmilil,pa sem mu dala enga lupčka,da bo lažje zaspal.....pa zgleda,da je gesto narobe razumel ......no,minilo je 9 let,pa sva še zmeraj najboljša prijatelja ,pa lubček pa lubica,pa mami pa ati,pa včasih tud kej druzga
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 26.10.2005 23:31:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Je bil moj učitelj smučanja.Ful zanimiva in dolga zgodba,ma preveč za pisat...
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 26.10.2005 23:38:53
|
|
|
|
artista7
|
moj je bil pa zame najlepši in sploh nisem videla nikogar razen njega.. v KMŠju, enemu študentskemu klubu.. Noro sva plesala..Potem sem ga čez dva dni po naključju srečala pri Cankarjevem domu..sva šla na kavo..in potem so začeli leteti e-maili (ker je šel na eno potovanje)..ko je prišel domov, sva šla na dejt že prvi dan v čajnico prvi poljub itd.naprej že itak veste .. in še danes se imava zelo rada. Bo pa kmalu dve leti
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 21.12.2005 11:01:47
|
|
|
|
*barbapapa*
|
... jaz sem pa pozabila.... kje vraga,.... sem srečala tega mojga ...... vem samo, da nisem bila trezna .....
|
RE: Kako ste jih spoznale? 21.12.2005 13:36:06
|
|
|
|
Jutra
|
Prvič sva se srečala pri plesu pred 14 leti. Bila sva bruca istočasno. Zaradi naju je bilo vedno zelo pestro, ker sva bila kot pes in mačka Ful mi je šel na živce, pa ni mi bilo jasno zakaj. Takšna močna energija je bila med nama Po dobrem letu in pol je prišlo usodno poletje z samimi lepimi naključij - brez tega dvomim, da bi sploh kdaj postala par. No, in še vedno nama je luštno in lepo in oba sva zaljubljena še v eno tretjo osebo...najinega cukrčka.
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 23.12.2005 12:57:30
|
|
|
|
piščanc
|
midva sva se pa spoznala na Petrolu. en znanec je imel rojstni dan in sva prišle s kolegico mal na zabavo. tam je bil tud . tako so mu iskrice iz oči švigale , ko sva se pogovarjala, da sem bila čisto očarana. ampak je imel prstan na roki in sem se raje umaknila - pa je prišel za mano. prstan ni bil poročni (hvalabogu), me je pa takoj stestiral, če sem slučajno 'plehpička' - tako sem bila šokirana, da sem se kar streznila in zaprla svoje čvekalo. naslednji dan me je poklical in sva šla na zmenek....čez en mesec sva že skupaj živela...zdaj je milnilo že 8 let in imava dva sončka
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 23.12.2005 20:25:30
|
|
|
|
Cikica
|
Midva sva se spoznala v diskoteki,jaz sem bila s prijateljico on pa je bil po dolgem času s prijatelji,ker je delal v švici ni hodil redno ven.Njegove prijatelje sem poznala že prej.In gled prvič sva se videla in bila je ljubezen na prvi pogle .Skupaj sva 6let.
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 23.12.2005 21:37:24
|
|
|
|
lefairyon
|
midva z sva se prvič srečala v srednji šoli pri praksi...sem si glih sprobavala eno majčko ki sem si jo nardila-čipkasto...pa je naletu ko sem šla pred ogledalo...se je vstavu in reku da mi paše sam da nekaj ne štima-pa mi prime joške in jih malo privzdigne...pol pa črta... pa nekaj let mir...sej se mi je fajn vidu sam je mel opravka z mojimi sošolkami in ostalimi puncami na šoli (tekstil-kaj naj rečem še zraven-skor same punce)...pol je pa bloi ene par let mir do snidenja v diskoteki...pa sva šla malo ven pa poljubček pa pogovor v avtu ob nežni muziki-je velik šarmer...pa spet zatišje ...dokler ni po kolegici poslal tel.št. pa sem ga poklicala...seznala da si je poškodoval koleno in že naslednji dan šibala k njemu...pa je počasi štartalo...ampak nč resnega...pa pol ena moja napaka...pa spet malo krize...zdej pa sva skupaj že 5,5 let, družbo nama dela pa navihanček leon ki je bil star 2 leta dva tedna nazaj ljubim ga in samo on je tisti ki si zasluži moje srce in mojo zvestobo...
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 24.12.2005 0:08:03
|
|
|
|
lelaval
|
On je delal v pizzeriji, jaz pa sem s kolegico šla jest. Pa mi kolegica pravi, da me "oni" skoz gleda, jaz pa : saj zato pa ima oči. Naslednjič sem šla z bratom zopet na pizzo, pa je bil zraven še njegov sodelavec, ki pa ga je poznal, pa se je ves čas sukal okrog naše mize. Baje (tako trdi še danes, tako, da bo najbrž res), se je zaljubil vame na 1. pogled Ko pa je zvedel (od bivše sosošolke, ki je hodila v to pizzerio, ker se je zaljubila vanj), kje sem doma - kraj (točnega naslova ni hotela izdat, ker je bila sam zatrapana vanj), pa se je šel vozit po vasi, če bi me slučajno srečal. Jaz pa sem ravno šla v trgovino, pa se srečava. Naključje? Ne vem, a od takrat je že 13 let in imava 3 otroke.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 24.12.2005 0:14:45
|
|
|
|
KiSsMyAsS
|
Spoznala sva se na mIrcu, kjer sva cvekala cele dneve skoraj pol leta. Takrat je imel se punco in mi je pravil, da jima nekako ne gre .... Po dolgem casu cvekanja, sem mu za hec predlagala, da greva na hamburger. Bil je za to. Poklicala sem ga in mislila da ga ne bo. Pa je prisel. Takoj mi je bil vsec. Skupaj sva prezivela cel dan, se pogovarjala, smejala, zvecer pa sva se poslovila s poljubom (sem se skoraj stopila). Takrat se nisva vedela kaj bo z nama. Ampak me je potem on vprasal ce mislim resno in sva bila oba za. Zdej sva skupi ze 1 leto in 7 mesecev in imava malega sinka.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 24.12.2005 1:35:24
|
|
|
|
rozi81
|
Midva sva pa skupaj karate trenirala, pol smo mel pa priprave poleti na Lošinju in čist slučajno sva pristala skupi v sobi in pol... ah kaj čm na dolg razlagat. Ma blo je fino!!!
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 24.12.2005 9:06:01
|
|
|
|
borovnička
|
Jaz sem bla včasih zagrižena chaterka na eni klepetalnici in tam sva prvič tud spregovorila par besed. No, ok, po pravici povedano, sva se skregala. Potem sva se pa prvič videla na enem srečanju te klepetalnice. Od takrat naprej sva se skoraj vsak dan slišala. In iz skoraj eno letnega prijateljstva se je razvila ljubezen.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 25.12.2005 15:12:20
|
|
|
|
hubi
|
Midva sva tudi z mIrca. Pa sva šla ven, da vidiva s kom sploh klepetava, pa se je začelo. Od tega je že let. Račun za tel. je bil takoj manjši (smo imeli internet še na tel. naštiman.)
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 25.12.2005 19:42:59
|
|
|
|
bobek05
|
Midva sva bila sošolca v gimnaziji, tako da sem ga poznala od 15.leta, iskrica pa je preskočila šele v 4.letniku (stara sva bila skoraj 18 let) na maturantskem izletu Zdaj sva skupaj že skoraj 7 let, 1.5 sva poročena in imava čudovitega 6-mesečnega sinčka
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?