Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 19.10.2005 14:20:54
|
|
|
|
kalbo
|
Midva sva se pa srečala na maturantskem izletu v Grčiji, bli smo skupaj v hotelu. Sam da takrat zarad močne koncentracije alkohola v krvi cel teden nisem vedel zase, kaj šele za ljudi okoli sebe. Po nekaj letih, pa sta se po naključju srečala moj sošolec in njena sošolka na avtobusni zraven faksa. Mal sta si bla všeč, pa sta se zmenila da gresta v Afriko v Trebnje. On naj bi pripeljal mene, ona pa mojo takrat še bodočo madam. Pripeljala sta me k njej direktno na dvorišče, kjer smo jo pobrali, pol pa gasa v Trebnje. Punca mi je bla tko všeč, da se ne da povedat. No med premišljanjem kako mi je všeč sem se ga kar pošteno napil in ji začel pisati listke. Na poti nazaj proti Ljubljani, tam, kjer je tabla za Ivančno Gorico, na zadnjem sedežu legendarnega princa 1000 se je pa zgodil prvi poljub . Od takrat sva nerazdružljiva, zdaj smo pa že štiri mesece trije, pa še več nas bo. Živimo pa v zgornjem štuku hiše, kateri pripada dvorišče na katerem sem se zaljubil vanjo.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 19.10.2005 14:29:06
|
|
|
|
Gina
|
Midva sva se spoznala na plesu. Z dvema rokama v gipsu me je povabil plesat, plesal je pa z vsemi "občutljivimi utežmi" vred boljše kot vsi ostali skupaj. Pa predvsem je fajn vibriral.....
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 19.10.2005 14:35:59
|
|
|
|
pupika
|
Midva sva se pa spoznala po 1 letniku srednje šole v Čatežkih toplicah, kjer sva bila oba z svojo družino na dopustu. No in enkrat zvečer sva šli z sestro na biljard, pa sva igrale, pa jaz iz gorenjske pa on iz štajerske, pa se je njemu full smešen zdel beseda povhna(polne krogle pri biljardu), pa se je malo dela norca iz moje besede. Nakar sva midve z sestro šle počasi domov, on pa za nama in tako smo se že naslednji dan dobili na bazenih. Ko pa sva začela, mi je na eni klopci govoril, kolk mu je ena oseba všeč in opisal mene , noin prišlo je do poljuba. Čez par dni smo odšli iz Čateža, pa sem mu še enkrat pisala potem po kakih 14 dneh, pa on meni nazaj. Potem mu pa jaz nisem več odpisala, ker se mi je zdelo da to ne bo funkcioniralo, on v Mb jaz pa v KR. In potem sem dobila po 6 mesecih zopet njegovo pismo, pa sem mu odpisala in tako se je začelo razvijati najina ljubezen. Na začetku samo po pismah, kasneje pa malo jaz na štajersko pa malo on na gorenjsko, dokler se jaz nisem preselila na štajersko. Skupaj sva že dobreih 13 let, dobro leto pa poročena. Sedaj nama samo še manjka ena .
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 19.10.2005 14:47:43
|
|
|
|
viv_
|
Hodu je z mojo najboljšo prijateljico, pol sta pa nehala pa sva midva začela 26.10. bo 14 let...
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 19.10.2005 14:48:00
|
|
|
|
tejča
|
Z mojo najboljšo frendico sva bili v študijskih letih tudi cimre v Mariboru. Ona je imela enega tipa, ki ji je obljubil, da jo konec tedna odpelje domov, ker se je vračal z izpita. Zraven njega pa je prišel tudi njegov friend. Ker je bilo prostora dovolj, sem se lahko peljala zraven in tako sva se z onim drugim spoznala. Takoj je vse razvozil domov, mene pa povabil na kavo in tako sva se spoznala. Iskrice so se kresale,.... Kmalu so se preko prijateljev izmenjale številke in šla sva na zmenek, dva,.... Danes sva par že 7 let in živiva skupaj ter se trudiva na prvi .
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 19.10.2005 14:50:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva se spoznala pod smrekca v parku. Jaz sem šla takrat ravno iz službe in on me ogovori-sva se na videz poznala že prej. Čez en teden sva šla na pijačo in v kino. Zdaj pa štejeva že dobra 3 leta.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 19.10.2005 15:03:34
|
|
|
|
Klarissa
|
spoznala sva se na absolventu na Kreti pred 2letoma . ampak takrat se še nisva ukvarjala drug z drugim, ker sem jaz imela že enega nagledanega. on je pa hotel biti z menoj, a sem ga odj.... iskrica se je prižgala, ko smo bili že en teden nazaj doma in nama je postalo dolgčas:) in od takrat nama ni nič več dolgčas:)
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 19.10.2005 15:10:58
|
|
|
|
Tiki
|
Spoznala sva se na letnem kopališču, potem sva "hodila" 14 dni in ugotovila da sem še premlada (imela sem 14 let in 9 mesecev, on pa 22). Čez 10 let mi ga je poslal Božiček in od takrat sva bila vsak dan skupaj.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 19.10.2005 15:33:03
|
|
|
|
ur+sa
|
mi2 sva se z mojim spoznala preko mojega bivsega, v bistvu me je moj bivsi spoznal z zdajsnjim . Pa me je ta pustil in sem bila sama potem so me prepricevali naj priden na kolegovo zurko za rojstni dan,.. pa sem sla, in tam se je kar zgodilo,... oci sem pa ze prej imela vprte nanj . mislm, da je bila to ljubezen na prvi pogled..
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 19.10.2005 20:38:20
|
|
|
|
ninocka
|
V srednji soli, ko sem dezurala se s 3 sosolci je prisel enga od njih obiskat. Pa sva se mal zafrkavala in vmes se en radiator sesula in to je blo to. Pol k sva se vidla, sva se pozdravljala in nc druzga. Men je bil vizualno vsec, ampak sem lih koncala 1 letno vezo in sem mela moskih vrh glave za neki casa. Potem sem se pa enkrat med eno dolgocasno uro presedla k temu sosolcu in je pogovor nanesel kdo je komu vsec in se je mojmu spisku (med 15 drugimi) znasu tud moj . In je ta sosolc (Hvala ti!!!!!) stopu v akcijo, dal mojmu lubiju mojo telefonsko, on me je poklical in povabil na zmenek. Tuki je pa mal pomagala se moja sestra - ker sem vedla, da bo poklical, se nisem javljala na telefon, ce bi pa on klicu, je mela pa sestra naroceno, da naj mu pove da me ni doma. In ko je klical se mi je zlagala, da je en moj sosolc, jst sem se javla, v soku onemela in pristala na zmenek . Nasleden dan sva sla na pijaco v Guliverja, ugotovila da imava macka z istim imenom , ko me je prpelu domov sem mu dala lupcka za adijo. Nasslednji dan me je prsu pogledat v solo in ko sva se na hodniku pogovarjala, je men neki sinil v glavo in sem ga (kot bi rekla moja sestra) kr tam zazvalila. In od takrat sva skupaj, cez mal vec kot en mesec bo 10 let. In za desetletnico dobila se najlepse darilo, kar jih je moznih
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 19.10.2005 20:53:36
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Meni je računalnik crknil, pa mi ga je moja najboljša prijateljica poslala, da mi ga popravi. Tako sva se spoznala, ampak tri leta sva se videvala samo, če je računalnik spet crknil, no pa tu in tam sva šla na kako pijačko. Ni bilo pravzaprav nobene kemije, je bil še prezelen. No po treh letih pa se je začelo. Pričela sva se dobivati na pijački, pa raztreseno Ally je hodil k meni domov gledat. Enkrat sva se pa šla skupaj rolat in iskrica je preskočla... LP Pi-kica
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 20.10.2005 13:05:05
|
|
|
|
žiža
|
midva sva se pa spoznala v koloniji v Pineti. Jaz sem bila vzgojiteljica, moj pa športni. Prišel je dva dni kasneje kot mi. Sem imela prej ful povedat čez njega (pa ga sploh še poznala nisem) v stilu "ja spet en difovc" No in potem se na štengah s polno škatlo papirja, barvic..... zaletim v njega. Nč mi ni blo jasno, kva zdej en tip počne v ženski stavbi. Sem bla ko kura nisem vedla al naj ga napi al naj grem na kolena pa se mu opravičim Jasno, bil je ta difovc, ki je "čisto po naklučju" imel sobo zraven moje. No po parih dneh sva bla pa cimra
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 20.10.2005 16:14:10
|
|
|
|
Urška//
|
ojla midva se imava rada še iz osnovne šole,začela sva pri 14 letih,ko me je nekega dne po uri tečaja za izpit za motor,peljal domov na kolesu odzadaj na prtljažniku in od takrat sva nerazdružljiva,sva plesala na valeti in na maturantskem,veliko hudega dala skozi, ampak še vedno se imava najrajši na svetu (maja sva praznovala 12let ) sploh sedaj ko se je iz najine ljubezni rodila LARA (po dveletnem ) brez njiju za mene ni življenja
< Sporočilo je popravil Urška// -- 20.10.2005 16:15:54 >
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 20.10.2005 17:19:09
|
|
|
|
digi
|
Joj, ko to berem- kako je lepo .... Jaz pa sem mojga spoznala v gostilni ! No delala sem v eni gostilni in on je bil tam gost. Sprva sva se štukala, potem mi je začel kite plest, potem mi je dal telefonsko itd. No potem sva šla enkrat v toplice pa nič ni bilo. Čez dva dni sva pa spet šla plavat in glej ga zlomka: love is in the air- la la la. Po enem mesecu sem se začela zavedat oz. sem komaj ugotovila koliko je star in sem vse skupaj hotela prekinit, vendar sem potem ugotovila, da me ni motilo koliko je star dokler nisem vedela koliko je star, zakaj bi me potem potem.... (starejši je od mene 16 let). No in sedaj sva že 4,5 let skupaj in oba sva 4.5 let starejša ... No povedal pa še mi je potem, da sva se že prej spoznala- jaz valda se tega nisem spomnila. No videl me je v eni drugi gostilni in je kolegu rekel: "Samo to še bi rad imel, potem pa lahko umrem!".... zdaj pa ga bo res poleg mene pobralo- he he he.
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 20.10.2005 19:55:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi2 pa sva se z mojim spoznala na IRCU! Tak da irc rula!
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 20.10.2005 20:13:19
|
|
|
|
Marogica
|
Midva sva se spoznala v kafiču, ki ga oba ne marava in v njega ne zahajava. Tisti petek, naju je družba(njegova in moja) zvlekla v ta kafič, kar mi sploh ni ugajalo. Pa sem rekla, en viski spijem, pa grem domov spat. Pa zagledam en smejejoč obraz, tako prikupen, ki me je spravil v dobro voljo. Na koncu je moja in njegova družba že zdavnaj odšla, midva sva pa celo plesala v kafiču do 4h zjutraj. Njegov prvi stavek, ko sva se spoznala, pa je bil: "Oh tvoje oči." Mi je povedal, da me je tri dni prej videl, ko se je pogovarjal z mojo prijateljico, s katero sva bili na kavi, njega pa je tudi poznala, pa se je šla k njegovi mizi pogovarjat. Jaz ga pa še videla nisem. Ampak on si je zapomnil moje oči. No, jaz pa sedaj gledam vsak dan njegove.
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 20.10.2005 20:37:03
|
|
|
|
kepa*
|
Evo, midva sva se tud spoznala na netu, na ircu. Jaz sem kr tak mal firbcala, pa sem naletela na njega, mi je ful težil, da me hoče spoznat, da ima nek poseben filing glede mene... Sprva mi ni bilo, a se ni dal prepričati. No, pa sva skupaj in imava bebo, tk da res, net rula!
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 20.10.2005 22:01:35
|
|
|
|
elizabeta p
|
Midva sva se spoznala v baru. En petek zvečer, pa sva se gledala pa en drugmu smejala, pol je pa do mene pršov in že takrat sva bila skupaj do šestih zjutraj. Zdaj je od tega že tri leta in pol.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 20.10.2005 23:00:13
|
|
|
|
Annny
|
Trenirala sva v istem klubu
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 20.10.2005 23:25:40
|
|
|
|
KODA
|
V službi.Me je imel nagledano,samo ga jest nisem opazila.Vsak dan je hodil mimo naše službe(in mimo mene ).
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 21.10.2005 1:49:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva se na videz poznala že iz službe, samo sva se samo pozdravila, če sva se srečala, zaklepetala se nisva nikoli. Potem pa me je kolegica iz službe prepričala, da sem šla z njo na eno žurko, na kateri je bil tudi on in tam je iskrica preskočila in od takrat sva praktično nerazdružljiva.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 21.10.2005 15:08:44
|
|
|
|
tor
|
midva sva se pa spoznala prek neta. Njegov cimr se je mal hecal in je z njegovga nicka pošiljal puncam to sporočilo: Čau pehta! Kako si? Js full dobr, k hekam prjatlu obalo..jea, pa sz hribov sem doma... buahaha :-p Jaz sem mu odgovorila... in tako sva se z Dejanom spoznala... In zdaj sva oba hvaležna njegovemu cimru
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 21.10.2005 16:57:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Spoznala sva se pri mojem cimru, ki je njegov kolega, ko sem bila v prvem letniku faksa. Potem sva se en mesec samo pogovarjala in sva se dobro štekala. Resno je pa ratalo, ko smo spet pri mojem cimru praznovali njegov rojstni dan. Potem me je peljal na najin zmenek v kitajsko restavracijo, me je nekaj hecal in sem bila smrtno užaljena, pa sem se vseeno odločila, da mu dam še eno možnost in očitno je bila odločitev prava. . Traja že sedem let, spomladi se nama pridruži še en navihanček . Je lepo obujati spomine, kajne!
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 21.10.2005 19:08:50
|
|
|
|
niki5
|
Prvič sva se srečala pri skupni prijateljici na praznovanju za silvestrovo. En drugemu nisva posvečala pozornosti, ker sem bila jaz takrat do konca noro zaljubljena v nekega drugega. Po skoraj 10 letih pa sva se ponovno srečala v službi. Hja, potem je pa padla službena zabava in hopla se je začelo nekaj plesti med nama.. čeprav sva pletla kar 6 mesecev (ali celo več), da sva potem le skupaj prišla.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih spoznale? 21.10.2005 19:59:29
|
|
|
|
Anonimen
|
NO, bom pa še jaz napisala. Sej veste kako se začne od moje sošolke sestra, prijateljica, fant,...tako da na koncu nič več ne veš kdo je komu kaj...ampak OK. Imeli so žurko in jaz sem bila povabljena zraven. Takrat pa je bilo ravno tako, da sem bila edina samska. Vse so povabile svoje drage ali pa prijatelje, za katere so upale da bo kaj več...in jaz nisem hotela zraven, ker jim nisem hotela "svetit". In potem se je ena spomnila, da pa pozna šošolke sestra....na koncu pridemo do sedajšnjega svaka in njegove sedaj že bivše punce. In ta njegova bivša je rekla, da ima pa njen fant brat, ki je tud samski, pa bi lahko še njega povabili zraven, ker je za štose in bi gor držal družbo, pa še men bi jo delal...v bistvu je bil kot en slepi zmenek. No, žur je bil, ampak med nama ni bilo nič...po 14 dneh pa me je poklical in začeli so se dolgi tel. pogovori (takrat je bila Vega za 1 SIT na min). Potem sva šla 100x ven, sem pa tja...in sem že skoraj obupala, ker koraka naprej pa ni naredil...in potem se je končno zgodilo!!! In sedaj sva skupaj že skor 3 leta.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?