Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zdravstveno zavarovanje novorojencka - nu... 19.10.2005 10:08:58
|
|
|
|
tina_klementina
|
Nam so v posvetovalnici rekli, da dva meseca. Sicer pa, dokler ti ne izdelajo zdravstvene kartice, velja začasno potrdilo, ki ti ga izda ZZZS in ti ga dajo tebi (ali partnerju) v službi. Lep pozdrav in upam, da dobro opravita
< Sporočilo je popravil tina_klementina -- 19.10.2005 10:09:29 >
|
|
|
|
RE: Zdravstveno zavarovanje novorojencka - nu... 19.10.2005 10:12:43
|
|
|
|
Pinga
|
Draga Seven. Zavarovanje sicer velja, toda prakticirajo, da naj bi nekje do 1 meseca otrok že imel urejeno zavarovanje. V službo kjer si zaposlena samo odneseš fotokopijo rojstnega lista in če ti v kadrovski službi še isti dan to uredijo in odnesejo na ZZZS, dobijo tam takoj potrdilo, ki začasno nadomešča zdravstveno kartico, ki pa jo dobiš v roku 1 tedna na dom. Tako da ti priporočam, da si to čimprej urediš. Sem pa mnenja, da glede na Emino situacijo skoraj ne bi smeli komlicirat, ker še tega nimaš urejenega. Vse naj, naj tebi in predvsem Emi.
|
|
|
|
RE: Zdravstveno zavarovanje novorojencka - nu... 19.10.2005 10:17:58
|
|
|
|
Špacka
|
Moja je bila brez kartice več kot dva meseca, ker sta bili dve kartici napačni, napačni podatki. V tem času smo bili 3 pri pediatru, pa ni bilo nobenega problema, patrner je dal svojo kartico, ker je zavarovana po njemu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?