Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko že jejo vaši 4 mesečniki? 19.10.2005 9:58:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Nik je star že malo več kot 4,5mesc. in sva probala že jabolko , banano , hurško , slivo , korenček Drugače zdaj poje kašicže 125ml +180ml mleka kar je ogromnnnoo Zvečer pijema rižolino!
|
|
|
|
RE: Koliko že jejo vaši 4 mesečniki? 19.10.2005 11:48:36
|
|
|
|
k1
|
maja, kaj pa če bi še malo počakala - mogoče še ni pripravljena za hrano?? saj boš videla, ko se ji bo začelo luštat stvari, da kar požira poleg, ko vidi, da kdo drug je?!?!? naša je mela že od začetka tak apetit, da sploh nisva utegnile s počasnim uvajanjem...
|
|
|
|
RE: Koliko že jejo vaši 4 mesečniki? 19.10.2005 11:53:06
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Meni nekaj ni jasno? Zakaj začenjate s sokovi in zakaj rižolino po flaši? Midve sva začeli z jabolčno, korenčkovo,.....kašo.Za sladkobo sem dodajala rozine, suhe marelice, suhe slive ..........Ja, okrog 4. meseca. Večerno obok sem brez uvajanja spremenila v mlečno žitno kašo in ob prelomnicah 6, 9 in 12 mesecev, povečala za nekaj ml.
|
|
|
|
RE: Koliko že jejo vaši 4 mesečniki? 19.10.2005 15:18:33
|
|
|
|
Barbela
|
Barbara R., koliko pa si ji dala te mlečno-žitne kašice (količinsko). In ali po steklenički ali po žlički. In katere stekleničke za gosto hrano so najboljše? Če morda katera ve. Jaka je star 3,5m in je danes ob 12.00 prvič okušal jabolčno čežano. Mu je bila kar všeč Za ta postopek pa sem se tako kmalu odločila zato, ker imava velike probleme s pitjem mleka. Da ima toliko kg, kolikor jih ima (5970g) je bilo potrebnih veliko živcev Ampak smo pregurali Lp, Barbara
|
|
|
|
RE: Koliko že jejo vaši 4 mesečniki? 19.10.2005 22:20:23
|
|
|
|
mamica80
|
moj je sicer star ze 5m in 9dni, ampak vseeno... zacela sva z ZELENJAVO, in sploh ni bilo nobenih problemov. najprej par zlick korencka, pa potem zraven krompir, pa cez par dni se koleraba, pa kasneje se bucka. zdaj poje 2/3 loncka od aventa rizek, korencek, kolerabo, bucko. zvecer pa enako kolicino rizolinota na zlicko! nikdar mu nisem nic dajala po flaski, razen prve dni, ko se nisem imela zadosti svojega mleka. sem mu pa danes ponudila jabolko, duseno pa je taksne frise pokal[sm=smiley11.gif" border="0">, da me je posteno v dobro voljo spravil bom jutri dala se korencek zraven, pa bomo videli... ce ima katera kaksen predlog, katero zelenjavo se... aja sem probala cvetaco, pa ga je kar fino zdelala, napenjalo...
|
|
|
|
RE: Koliko že jejo vaši 4 mesečniki? 19.10.2005 22:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Predvidevam, da gosto hrano dajete samo tiste, ki ne dojite več, ali pač? Midva se namreč še polno dojiva in do 6. meseca nimam namena dodajati, saj tako vsepovsod piše... Vem pa, da so včasih mnogo prej začeli s kašicami, kot pa pri šestih mesecih. Me pa mali že zdaj takoooo gleda, ko jem!!
|
|
|
|
RE: Koliko že jejo vaši 4 mesečniki? 20.10.2005 9:18:11
|
|
|
|
Lana_s
|
Jaz še vedno dojim pa sem ji vseeno že začela dodajati, ker imam premalo mleka. Začela sem pa z jabolčno kašico in za večer riževe kosmiče. Trenutno poje polovico kašice in mleko po potrebi. Nina_nana, tvoj Nik pa res ogromno poje
|
|
RE: Koliko že jejo vaši 4 mesečniki? 20.10.2005 12:45:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja nik je pravi požerušček...sem vprašala zdravnico in je rekla, da naj mu dam veliko kašo(190g) in to je to!In jo je z veseljem pojedel!
|
|
|
|
RE: Koliko že jejo vaši 4 mesečniki? 20.10.2005 23:32:06
|
|
|
|
andrejaz
|
Pri 4. mesecih se je še polno dojil. Z gosto hrano sva začela kakih 10 dni preden je bil star 6 mesecev. Prva gosta hrana so bili riževi kosmiči zmešani z mojim mlekom, in sicer po žlički. Čez nekaj dni je bil na vrsti kuhan jabolček, banana,... Nikoli ni jedel po flaši, ampak zmeraj po žlici. Flašo je prvič videl šele pri kakih 6,5 mesecih ko sem mu ponudila čaj.
|
|
RE: Koliko že jejo vaši 4 mesečniki? 24.10.2005 15:03:09
|
|
|
|
katarina2004
|
Moj malcek je dopolnil 4 mesece in pol do sedaj sva se dojila ampak, ker mi pocasi primankuje sem zacela dodajati danes dopoldan pa sva prvic poskusila naribano jabolko po zlicki pa mu je kar teknilo. Mislite da lahko zacnem zvecer z rizevo kasico? Koliko pa lahko za zacetek poje? najbrz se stopnuje vsak dan kaksna zlicka vec? katere rizeve kasice pa svetujete? Hvala za pomoc LP
|
|
|
|
RE: Koliko že jejo vaši 4 mesečniki? 25.10.2005 20:09:45
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Ja, to tudi mene zanima: katero riževo kašico? Predvidevam, da to ni Rižolino ?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?