RE: Ženski bodiji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Nina_ -> RE: Ženski bodiji (21.10.2005 20:41:15)

Na celovški v lj je ena trgovina ko  majo tudi spodnje perilo in sem vidla bodije..če katero zanima kje je to naj mi piše na privat da razlložim,ker trenutno nevem kk se imenuje trgovina..oz če kera ve kje je kozmetični salon Ypsilon..zraven je banka,veletekstilova trgovina in potem ta trrgovina z oblačili..

Anonimen -> RE: Ženski bodiji (22.10.2005 17:42:44)

Mislim, da je Kljuc.

Ce gres iz centra, imas na levi strani. Najprej je posta, potem menjalnica Wilfan, drogerija Ypsilon, NLB, bankomat in ti dve trgovinici pa potem se ena s pohistvom in Unicef. Ce gres od obvoznice proti centru, pa je vse to na desni in v obratni smeri :)

LP

cupi -> RE: Ženski bodiji (22.10.2005 17:47:12)

v lj jih prodajajo, v emoni

GoYa -> RE: Ženski bodiji (22.10.2005 19:03:17)

pa skinny jih ma tudi
tudi na tanga. sem ga lani kupla v nami

baguSka -> RE: Ženski bodiji (22.10.2005 19:08:06)

Ja jst sm pa glih pr skiniju spraševala in so mi rekl da jih nimajo več in me prou čukast gledal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No, zdej mam par štacun že nabranih, tko da grem v akcijo. Hvala še enkrat vsem za pomoč, da bojo moja ledvička na toplem. :)

Divja vijolica -> RE: Ženski bodiji (22.10.2005 19:32:18)

Imajo jih na Jesenicah v trgovini Metulj. So pa navadni bombažni in z elastanom, in imajo kosti pod prsmi. Cena samo 2000 sit. Trgovina pa se nahaja pod cerkvijo v tisti enosmerni ulici, na levi strani, malo pred Mercatorjem.
lp

GoYa -> RE: Ženski bodiji (22.10.2005 20:16:50)

kaj pa neckermann ali quelle

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]