Anonimen -> spet problem z moškim (18.10.2005 17:37:07)
|
Imam podoben problem s fantom koj sta napisala že spodaj dve anonimni. Midva imava hčerkico staro 20 mesecev in je v tem obdobju ni niti enkrat previl, nahranil, nič. Se niti enkrat ponoči vstal, skratka nič. Ves dan ne dela nič, ker je doma. Ves dan sedi pri računalniku in igra igrice. Prav tako zvečer in tudi pozno v noč. Tako da zaspi zelo pozno in zato vztaja zelo pozno. Če mu rečem , naj mi kaj pomoga mi reče, ja kaj pa te ti drugega delaš, kot imaš otroka. Jaz pa zraven otroka dela faks redno, vse izpite, pa mam malo ves čas doma. Ko ga prosim naj mi pomaga, mi reče, da jo naj dam v vrtec če mi je težko. In ima izgovor, da ko bo večja, osta onadva ves čas skupaj. Hčerka ga tudi ne šmirgla preveč. Pol pa mi reče da je samo na mene navezana, ker kliče samo mene. Ja halo, na koga bo pa navezana, če sem ves čas z njo. Pol pa še je problem ta. Enkrat mi je bilo vsega dovolj, in sem mu rekla da bova šli k mojim staršem živet. Pa mi je rekel, da bo mene in vse ki mi bodo pomagali iti k mojim staršem postrelil. Mislim halo. Jaz pa še kar vztrajam poleg njega. Kljub vsemu ga imam zelo rada, po drugi strani pa si mislim bedak. Ne upam iti, ker vem da je me res pripravljen vstrelit. Zadosti je nor. Kaj bi ve predlagale?
|
|
|
|