biba.73 -> Pomoč: Dabroston (18.10.2005 14:52:34)
|
Pozdravljene! Dolgo časa sem samo prebirala vaše poste in danes sem se odločila, da se vam pridružim. No pa na kratko moji problemčki. Ko sem pred štirimi leti prenehala jemati Diane35 so postali moji menstrualni ciklusi neredni (no že pred jemanjem KT niso bili na 28 dni) in na začetku sploh nisem imela menstruacije. Ginekologinja mi je za sprožitev menstruacije predpisala orgametril tabletke po katerih so mi na obrazu izbruhnile grozne akne-tudi po vratu. Odločila sem se, da preneham s terapijo in po cca pol leta se mi je ciklus uredil na nekje 35-40 dni. Z mojim sva se odločila, sicer šele pred kratkim, da si želiva otročka. Problem pa je sedaj v tem, da že 55-ti dan ni menstruacije. Naredim test in negativen. Grem do ginekologinje in mi predpiše Dabroston. Povejte mi prosim, kakšne so vaše izkušnje glede Dabrostona?! Ali to res ni nič škodljivo ob morebitni nosečnosti? No saj vem, da ga predpisujejo v določenih primerih tudi nosečnicam, ampak vseeno, hormoni so hormoni!? Ali je kateri uspelo zanosit celo z Dabrostonom? Ne vem, ali naj jih začnem jemat, ali naj počakam še malo, da menstruacija pride po naravni poti. Bojim se namreč ponovnega izbruha aken, saj se mi je do danes stanje precej izboljšalo. Drugače so pa baje moji jajčniki ok in ginekologinja na UZ ne vidi nobenih problemov. Že vnaprej hvala za mnenja in odgovore!
|
|
|
|