Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
1. CEPLJENJU KLJUB PREHLADU? 18.10.2005 14:17:37
|
|
|
|
riki
|
Pozdravljene. Naš mali sonček bi moral biti jutri cepljen, pa že od včeraj malo kiha in kašlja, ampak iz noska mu nič ne priteče, pa tudi zamašenega nima, ker je celo noč lepo spal. Samo vsake toliko časa kihne iz zakašlja in takrat se mu malo učke zarosijo. Zdaj me pa zanima ali bo jutri kljub temu cepljen. Jaz osebno sem proti, ker ima lahko več komplikacij, če ga cepijo ko ni popolnoma zdrav. Aja, pa temperaturo v ritki sem mu merila. Zjutraj je imel 37.5, zdaj pa 37.3, s tem da moram od tega še odšteti 0.5 stopinje. Kaj mislite, ali bo cepljen. Meni se tako smili, da bi ga še bolj zdelalo. So vaši malčki tudi kaj prehlajeni. Hvala vam. Riki in Tristan
|
|
RE: 1. CEPLJENJU KLJUB PREHLADU? 18.10.2005 14:33:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja pediatrinja ga zagotovo ne bi cepila, ampak počakala, kaj se bo izcimilo iz tega. Meni se tudi tako zdi prav.
|
|
|
|
RE: 1. CEPLJENJU KLJUB PREHLADU? 18.10.2005 14:38:07
|
|
|
|
total
|
Če je otrok bolan se ga ne cepi,tako da raje počakaj z cepljenjem,mi smo prvič zboleli pri 1 letu,tako da nismo bili cepljenji in sem prestavila za 1 mesec,tako da bo pikico dobil jutri.
|
|
|
|
RE: 1. CEPLJENJU KLJUB PREHLADU? 18.10.2005 14:43:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi če ni varno bolan, pa se lahko kaj pripravlja, kot je to zdaj pri vas. Meni je zdravnica rekla, da zato raje ne cepi v takih primerih, ker potem nebi vedela, če bi slučajno bila reakcija, ali je to od cepljenja ali od bolezni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?