mehur (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

chips -> mehur (18.10.2005 13:57:52)

Pozdravljeni!
Zanima me kaj naredijo z mehurjem pred porodom...
Ali ga prepiknejo ,kako poteka ta zadeva in ali to boli!!!

Anonimen -> RE: mehur (18.10.2005 14:23:52)

Kolikor jaz vem, s tvojim mehurjem ne naredijo nič. Le spraznijo ga s katetrom, če slučajno veliko piješ, da voda ne moti otroka pri iztisu.

Sicer pa ti predrejo mehur, v katerem otroček leži, da se izlije plodovnica. Če ti voda slučajno ne odteče sama. To pa ne boli popolnoma nič. Meni je dr. pomotoma celo en kos "mehurja" odtrgal, pa nisem nič čutila.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Naredi pa to z eno tako veliko iglo, kot tisto za kvačkanje.

Anonimen -> RE: mehur (20.10.2005 9:10:13)

Čudno. Meni je kolegica, ki so ji ga predrli, ker ni imela niti popadkov rekla, da boli.

Anonimen -> RE: mehur (20.10.2005 19:24:06)

To pa prvič slišim. Ne vem, kaj jo je bolelo, saj mehur ni povezan s teboj, je le v tvoji maternici. Je pa res, da takoj, ko ti predrejo mehur, se popadki pojavijo oz. zelo pojačajo. Popadki pa bolijo.

frutka_ -> RE: mehur (20.10.2005 22:00:13)

Da ne bo pomote, če ti predrejo mehur, v katerem se zbira urin in te zaradi njega tišči lulat potem boš invalid.

Predrejo ti plodov mehur oz. mehur , ki obdaja tvojega dojenčka. Dr. zelooo previdno z dolgo iglo (ki se je skoraj ustrašiš, ko jo vidiš) nežno gre z njo v vagino in predre te plodove ovoje alikakosežereče. Nato začutiš full toplo med nogami, ker ti začne odtekati plodovnica ki teče nato skoraj cel čas poroda. Prebod "mehurja" nič ne boli, čeprav zgleda res grozna tista igla. Po njem se ti popadki pospešijo in zgostijo  in to je to!

LP

Stran: [1]