|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditvena krvavitev
18.10.2005 13:53:41   
nota32
Hojla!

Saj mogoče je malo butasto vprašanje, ampak zanima me, če do vgnezditvene krvavitve vedno pride ali si lahko noseč tudi brez tega.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vgnezditvena krvavitev
18.10.2005 14:04:38   
muki1
Seveda si lahko. Vgnezditvena krvavitev se pri redkih pojavi, zdaj v procentih pa ne znam povedat.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nota32)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2005 14:04:58   
lenika
Lahko si noseča tudi brez tega, jaz sem en tak primer.

(odgovor članu nota32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2005 14:05:15   
Linda25
Moje mnenje je, da do vgnezditvene krvavitve redko pride. Upam, da ni zgrešeno, se mi pa zdi logično.

(odgovor članu nota32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2005 14:08:58   
MATEJA
Jaz nisem opazila nobene vgnezditvene krvavitve, nobenih znakov...Tri dni pred dnem, ko bi morala dobit M me je rahlo začelo špikat v trebuhu in telesno temperaturo sem imela povišano, imam jo še sedaj in sem srečka user posted image .Tako da ta krvavitev je verjetno redek pojav.Srečno in želim ti user posted image  - user posted image .

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu nota32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2005 15:27:07   
zaspanka
tudi jaz nisem nikoli imela vgnezditvene krvavitve. po 3 ss sem sedaj zopet noseča. torej 4x nič!

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2005 20:06:26   
Lunca1
jaz sem jo pa imela, da ne bo na koncu izgledalo, da je nobena nimauser posted image

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2005 7:40:24   
Lili2
Koliko pa je te vgnezditvene krvi ponavadi, se lahko to vleče en dan, dva ? Ali je samo flekec?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2005 10:58:04   
nelky
Ja, mene bi tud zanimalo, kako zgleda vgnezditvena. A je možno, da je šele po roku za user posted image , ali ne? Koliko časa traja in koliko je je? Je možno, da traja en dan in pol?

Pa-pa!

user posted image

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2005 13:07:21   
Tayda
Jaz sem jo imela in sem sedaj čisto sveža srečka user posted image ! Torej: O sem imela 13. dan ciklusa. Točno en teden po O sem imela VK. To je zgledalo nekaj kapljic nežno roza, mogoče malo rdečega izcedka. Se pravi ene štiri, pet kapljic. Na zraku je potem to postalo rjavo. Potem čez dan nič. Naslednje dopoldne pa spet ene tri pikice. Meni se je kar zdelo, da je to to. Test sem naredila pa 25. dan ciklusa in je pokazal konketneuser posted image user posted image . Veselje nepopisno....v teh dneh nekako dojemam, da se začenja eno srečno obdobje zame in za našo družinico.
Je bil pa tudi ciklus cel tak kot iz knjige. M trajala 4 dni, potem je kmalu sledila O sluz, tudi takšna kot iz knjige - ni bilo težko določit, kdaj je potrebno kar največ user posted image . Midva sva vsaka dva dni, ker več bi pomenilo neko prisilo....potem sem trinajsti dan čutila O in si mislila, da bi lahko uspelo, glede na to, da sva bila pridna. BT se je kar konkretno dvignila po O. No in potem še vgnezditvena in še malo povišana T, pa je to to.
Oh, sem se razpisala (čas kosila v službi, pa ostanem skoraj sama, ker mi ne paše jesti).
Mislim pa da VK sploh ni nujna, vsaj jaz je pri prejšnjih user posted image  nisem opazila, jo je pa zelo lahko spregledati, če se pojavi v takšni obliki kot je bila pri meni.

lp in veliko sreče vsem!!

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2005 10:29:05   
zaliga
Pozdravljene!
jaz imam rjavkast, sluzast izcedek že 14 dni!! Me je že prav strah, kaj bo danes rekel G., grem spet na pregled. Jem Dabroston, spremenilo se pa ni nič! Zato, če je pri tebi isto, ti priporočam, da obiščeš G., namreč pri prvi nosečnosti sem imela enako in nisem počivala toliko kot sedaj in sem imela SS. Res pojdi na pregled!! Čimveč sreče, LPuser posted image

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......