|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kontracepcijske tabletke
18.10.2005 11:45:55   
artista7
Trenutno sem malo brala o tehle tabletah Diane35.
Jaz tega nisem jemala, jemala sem pa Femoden 4 leta; ter po 1.5  leta prenehanja najprej jemala Logest, ki mi ni ustrezal, sedaj jemljem Yarino.. Zanima me, če katera kaj ve o tem oz. ima izkušnje, kako je z zanositvijo po prenehanju jemanja teh KT in po koliko časa naj bi se naredil premor, ter koliko časa uporabljati nehormonsko zaščito preden se spraviva delati na user posted image ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kontracepcijske tabletke
18.10.2005 12:00:48   
Anonimen
jaz tud jemljem femoden že kakšna 4 leta, pa sm zadnič vprašala ginekologinjo, kolk časa pred zanositvijo morš nehat jemat KT.. Pa je rekla, da so femoden ful "šibki" in je dost že sam ena user posted image , pol pa lahko začneš delat na user posted image ..

(odgovor članu artista7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2005 12:05:44   
TANTRA
No, jaz sem po 6 mesečnem jemanju takoj zanosila po prvi menstruaciji po kt in sem rodila zdravo hči. Sedaj po dolgotrajnem jemanju pa so mi priporočili vsaj 3 mesečno pavzo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2005 12:22:32   
artista7
saj to je tudi meni moja rekla..yarina so pa itak najšibkejše.. samo ko berem tele fore o Diane35 me pa kar zmrazi..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2005 12:29:22   
Anonimen
Tudi meni je rekel g. za Femoden enako,da so zelo šibke in da sta dovolj ena do dve user posted image , preden začneš delati na user posted image .

(odgovor članu artista7)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2005 14:22:47   
DrejcDrejc
Nasplošno naj bi bilo 3 cikluse pavze med jemanjem tabletk in zanositvijo, ni pa še nobena poročala o kakšnih komplikacijah, če je zanosila takoj. 3 mesece pač predlagajo, da se telo navadi na svoj lastni hormonski bioritem, ker zanositev je ponovni hormonski šok.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?