Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naredila sem test.................... 18.10.2005 11:58:22
|
|
|
|
lory05
|
res je, Lana, ti si mi rekla, pa ti nisem prav verjela. hvala.
|
|
|
|
RE: Naredila sem test.................... 18.10.2005 15:30:54
|
|
|
|
zaspanka
|
čestitam ! želim ti lepo nosečnost. sicer se bova pa še večkrat slišali na temi junijke saj sem sama tudi ena izmed njih. da bi nam šlo le naprej vse po načrtih...
|
|
|
|
RE: Naredila sem test.................... 18.10.2005 15:44:31
|
|
|
|
Nataša31
|
Pozdravljena lory! Kot prvo čestitke ! Te vabim in seveda tudi ostale junijke, da se nam pridružite na forumu Čvekanje v pričakovanju - JUNIJKE! Kar se tiče CB testa, tudi meni se ne vidijo več črtice, zato sem naredila še enkrat ameriški test, da sem ga shranila v knjižico, v katero si zapisujem vse o nosečnosti! Uživaj in oglasi se na forumu!
|
|
|
|
RE: Naredila sem test.................... 18.10.2005 15:57:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Cestitke! Lepo, zdravo in mirno nosecnost!
|
|
|
|
RE: Naredila sem test.................... 18.10.2005 17:06:22
|
|
|
|
Tayda
|
Tudi jaz ti čestitam. Rok imava čisto blizu!!!!! Jaz imam PDP 24.06.2005 - se bova torej še lahko kaj pogovarjale!! lp
|
|
|
|
RE: Naredila sem test.................... 18.10.2005 17:12:33
|
|
|
|
KOZLEK
|
ČESTITAM Tudi jaz pričakujem junija jtri grem na prvi UZ upam da se ni BC zmotil v
|
|
|
|
RE: Naredila sem test.................... 18.10.2005 17:17:30
|
|
|
|
želva
|
Čestitam na pikici. Upam, da se ti kmalu pridružim. M naj bi imela 15., pa ni še nč. Na testu tu nič. veselo, zdravo
|
|
|
|
RE: Naredila sem test.................... 18.10.2005 19:48:03
|
|
|
|
metuljček
|
Lory čestitam, vem kakšen je ta občutek ko si vesel ampak ne verjameš še čist. Tud jaz mam junija rok mogoče se pa kje srečamo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?