Anonimen -> RE: NA POMOČ - lulanje,kakanje v hlače !!! (17.10.2005 21:54:41)
|
No, morda pa je le nekaj res na tem težkem porodu. Moja sestra je tudi imela posledice, ker je bila rojena z nogicami naprej, s popkovino, ovito okoli vratu, mami jo dva dni po porodu sploh ni videla, ker kao "ni bilo vse v redu". Pa je imela sestra kot posledico poroda, da je bila blazno, blazno plašna. Bala se je lastne sence, bi lahko rekli. Očka je ni smel niti pogledat, že takrat, ko je bila stara dva meseca, se ga je bala kot hudič križa. Prav tako ostalih moških. V šoli je bila totalno nesamozavestna. Z leti pa je vse to izzvenelo. Tako da je možno, da je tudi tvoj otrok kaj "odnesel" od takega poroda. Od mojega sodelavca otrok je tudi bil oživljan zaradi težkega poroda. On ima posledice v motoriki. Vse pa se dogaja v možganih, saj veš. Tudi zorenje na relaciji zadrževanja urina in blata. Čeprav se mi zdi čudno, da je bil v enem obdobju že "čist", kot praviš. Ne vem, jaz bi za nasvet morda raje vprašala kakšnega strokovnjaka. Sem premišljevala, če bi bilo pametno ga puščati golega v toplem stanovanju, da bi se navadil kontrolirati lulanje in kakanje. Ampak, saj pravim, ne vem, če bi bilo to pravično do njega. Najbrž ne.
|
|
|
|