Anonimen -> RE: Analni sex (10.1.2012 13:01:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz imam vprašanje za dame - koliko ste se pripravljale na analca? Pa ne mislim ravno predigro, bolj druge stvari - ste morda prej poskusile utrditi/ masirati anus, ali ste kar probale? Je katera poskusila v prvo brez lubrikanta oz. kakršnegakoli 'maziva'? Z mojim sva namreč enkrat samkrat poskusila, pa me je ful bolelo, tako da sva odnehala, še preden se je kaj konkretnega zgodilo. Pa bi ful rada probala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Bom hvaležna za odgovore! Nobenih posebnih priprav... najprej čepek, da počasi raztegne odprtino in da se privadiš čudnega občutka, potem pa kar korenjaka not. Prevzami pobudo in mu z roko nakaži, koliko ga lahko potisne noter. Midva ponavadi od strani, jaz pa mu dam roko čez njegovo rit in nakazujem ritem in moč. Pomaga pa, (seveda, če je črevo prazno), da ko on prodira, ti pritisneš, kot da bi šla na veliko potrebo. In sprostit se, pa odmislit vse dodatke, ki so takrat nezaželjeni.. saj veš, kaj mislim.
|
|
|
|