Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: leja1 Analni sex je neki najlepšega. Prvič sem se bala toda... prvič v življenju sen doživela ORGAZEM. Ja prvič, niti z masturbacijo nikoli nisem. Nisva mela lubrikanta, pa seje spomnil na labelo, tudi za njega je bilo prvič. A je potrebna kakšna določena barva, okus ali velja katerikoli tip. Mislim, vem, da so "med" malo bolj mastne, pa me zanima ali so tiste druge ustrezne. Počasi me je pripravu in da počasi dajal noter, jaz pa sem si jo božala. Bila sva v pasjem, kar najbolj paše. Od takrat naprej ga večkrat uporabljava. Žal mije da me je bilo strah in nisem prej probala. Res da na začetku prvič boli, toda se navadiš in je lepa bolečina, še posebej ko ti pride. Fanta je treba zadovolit, jaz mu ga 2x do 3x na dan povlečem in pustim da mi spusti da obraz. On tako uživa v tem da tudi jaz. Povlečem mu ga kadar najmanj pričakuje, v avtu za racunal, v vcju pri starših v parku interšparu merkatorju,..... kjerkoli mi pade na misel. Seveda se strinjam, resnično je treba. Najmanj pričakuje še najbolj takrat ko je v dogi stajlu z drugo, upam da gkede tega nimaš nekih pomislekov. A to potem pri starših izkoristiš trenutek njihove nepozornosti, kao med kosilom ti pade žlica na tla pa jo hodiš pod mizo pobirat. Verjetno da mati ne kuhajo tako dobro, pa si je potrebno okus začinit z dodatnimi beljakovinami. Kako pa je to z Lidlom, Hoferjem, Eurospinom, pa še na Tuš smo pozabili, tudi v teh trgovinah imajo pogosto akcije, po mojem mnenju škoda, da ne bi bila takrat soudeležena. Al` so te angažirali, da delaš reklamo??? In vem da me ne bo nikoli prevaral, ker ga zadovolim. To je zgodba stara 3000 let in več, da moški rabijo sex, in če ga ni doma ga bo dobil kjerkoli, verjemite dost je takih ki bi dale takoj. Točno toliko kolikor je poteklo od katerega že dne, ko je Bog ustvaril sebi podobno opico. N ajbolj uživa ko mi lahko spusti na obraz, vidim mu v očeh da je v nebesih, ali pa odprem usta in mi šprida notri, potem mu pokažem spermo na jeziku ij lo požrem, ter ga dam še malo v usta in se igram z malim korenjakom. Punce to je edini 100x način da zadržiste moškega, analni on oralni, s tem da analnega počnev bol poredko, cirka na teden ali 10 dni, oralca pa 2 do 3x na dan. To je splošno dokazano da tako obdržiš moškega tudi ko maš 50 let, ker 20 letnice tega ne obvljadajo, ti pa siv tem času tvojega dragega spoznala in veš kaj rabi. Dovolj zdaj o oralnem, tu pišemo o analnem. Prvič res boli, toda potrpite. Jaz sem imela probleme z notranjimi hemeroidi, ki pa so čez čas IZGINILI, doktor me je po pregledu prašal direkt ali sexam analmo, s sramoto sem prikimala, ter mi je rekel da to me je pozdravl ter da tudi on z njegoženo!!! Si mislite kaj mi je rekel!! Torej če nimate lubrikanta ali kreme dajte probat z labelom kot jaz, mogoče pomaga, ter stisnite zobe prvih par kret, se splača ker dobiš ORGAZEM!!!!!! Jaz sem ga in to je WWWWOOOOOWWWW!!!! lp Punce pa pazite da zadovolite fante ker čene grejo drugam. Torej anala na 10 dni, vaginala vsak dan ali 2 ter orala 2 do 3x na dan. Itak če ga dobro povlečete mu pride v minuti, haha, edino kar je da smoreš spermo pojest (meni nislaba) ali si jo obrisat z obraza. LP Za nameček pa še ena žličica vegete.
|