Kozmetičarka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bebi -> Kozmetičarka (17.10.2005 15:11:42)

Pozdravljene [sm=smajl.gif]

A mogoče katera pozna kakšno dobro kozmetičarko v okolici Ljubljane (do 20 km oddaljenosti) ali v Ljubljani? Sem precej nezadovljna s sedanjo kozmetičarko, je ratala tolk površna in groba,... mi je zadnjič tak obraz nardila [sm=smiley11.gif]... Jo bom kar zamenjala. Prosim vas za vaše predloge [sm=smiley25.gif]

Hvala [sm=rozica.gif] 

Vilma -> RE: Kozmetičarka (17.10.2005 15:32:11)

V bežigrajskem dvoru je Kozmetični salon Vitalna.
Naslov: Peričeva 31, tel: 436 1590
Upam, da se boš odločila za njih in da boš zadovoljna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Meni je fuuul všeč, predvsem pa šefica. Ime ji je Saibna. Je mirna in ne teži na vsakem obisku ne teži kupite to, kupite ono. Poleg tega mene fuuul motije kozmetičarke, ki so prevečl namazane in naprfumane. Ona pa je taka umirjena. Samo da jo vidiš, si že boljše volje.
Najbolj pa pri njej priporočam masažo - ima BOŽANSKE roke! Preverjeno [sm=wink.gif]

aleksandra 78 -> RE: Kozmetičarka (17.10.2005 15:43:13)

Jaz pa priporocam Dermal-Erika in Simona. Salon je pa med Domzalami in Kamnikom. Mislim da se ta del klice Menges ali Trzin. Pojma nimam. Erika je boljsa za telo, Simona pa za Obraz. Obe sta odlicne in imata precej iskusenj.

Stran: [1]