dojenje in duda (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


kimi -> dojenje in duda (17.10.2005 11:26:33)

Zanima me ali vaši malčki imajo dudo? Kdaj ste jim jo dali koliko so bili stari? Zanima me predvsem ker jaz svojo 2 meseca staro punčko polno dojim, ker se mi pred spanjem 5 ur skupaj dere če je nimam na dojki bi ji rada dala dudo. Samo so mi rekli naj ji raje ne dajem da bo slabše vlekla, ko bo jedla da bo dojenje potekalo dalj časa. In da bo tud manj lačna. Prvi je jedel po flaši tako da sem mu dudo takoj dala sedaj ko pa dojim me je pa malo strah. Pa me zdaj zanima kdaj ste vi vašim dali?




Anonimen -> RE: dojenje in duda (17.10.2005 11:32:00)

ah dej dej dej, pol bi vsi dojenčki slabše vlekli. moja je mela dudo že na poti iz porodnišnice. res pa da je ni od začetka prov obrajtala je raj visela na meni. in pol k je visela na vsako uro po eno uro na men in me je mela za dudo, js pa krvave bradavice in vse boleče sem pa rekla zdej pa dost tega afnanja. kle maš dudo pa konc debate!




anitaz -> RE: dojenje in duda (17.10.2005 11:48:45)

Jest sm ji dudo dala že v porodnišnici,ker je bla eno noč pod lučko. Takoj jo se sprejela,ima jo še danes,večinoma samo za zaspat,pa včasih čez dan,če ji kaj ni prov in zato nikoli ni nič manj vlekla.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Še vedno je joška zakon [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




pika_b -> RE: dojenje in duda (17.10.2005 13:08:05)

Ah, ma nič ne bo narobe. Mi smo v porodnišnici že imeli flaško, ker je bil na intenzivni, pa dudo kar takoj, se mi zdi, da je komaj začel živet pa so mu že dudo dali, pa se že sedaj pri 2,5 mesecih polno dojiva, je pa res joška zakon!!!! Ampak, mama pa tudi ni duda, da bi otročki viseli na njej cele dneve!!!

lp, pika_b





Olivija -> RE: dojenje in duda (18.10.2005 12:08:59)

Naša ima tudi dudo in še vseeno lepo vleče, je pravi mali "požeruh", zdaj se ji že kr mal pozna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

LP




Grascakinja -> RE: dojenje in duda (18.10.2005 12:39:00)

Dudo imamo od porodnišnice, dojiva se 90% (zvečer dodajamo), lačna je ful in to čez dan na vsaki 2 uri, naje pa se v max 10 minutah. Bolje duda kot stalen priklop ali pa sesanje palca.




Sofi -> RE: dojenje in duda (18.10.2005 21:38:44)

Jaz sem govorila: "Moj otrok pa že ne bo poznal dude!", pa jo je vseeno zelo hitro spoznal in sicer prvo večer, ko smo prišli iz porodnišnice, ker je tako jokal. Od začetka jo je povlekel parkrat in nato izpljunil, zdaj pri dveh mesecih in pol je pa že kar navezan nanjo. Se pa polno dojiva in rad  ter močno vleče, se sploh ne bojim, da bi zaradi dude dojenje postalo problem. Pa še nekaj je...včasih si prstke v usta tišči...in tega se bojim - mu kar dudo ponudim, pa sva oba zadovoljna.

LP




Stran: [1]