biba77 -> RE: Za nas (279. nadaljevanje) (24.10.2005 13:11:36)
|
Hmmm, ja kje pa ste vse? [sm=zmeden2.gif] No, jaz sem se vedno doma in cakam pregled v sredo. Vidim, da se nasa Pika74 blazno trudi drzati Nas skupaj, pa je ostala sama... Pika74, pridna! [sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif] Sedi, 5! [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Punce, kako ste prezivele vikend? Jaz sem v soboto sla na depilacijo. [sm=smiley21.gif] Potem pa v shoping! [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley16.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif] Se spremstvo sem imela zraven. [sm=smiley4.gif] Potem pa kuhanje. Moram pohvalit mojo mami, ki mi je celi dan pomagala (od pol osmih zjutraj naprej) in pri gospodinjskih opravilih in pri kuhanju, pa se druzili sva se. Hmmm, sem se zdaj spomnila, da sem ji pozabila kavico [sm=kava.gif] ponudit. Smola,... ko pa meni sploh ne disi.[sm=smiley13.gif] No, saj mi po dvanajsti uri itak nic ne disi...[sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] No, v nedeljo pa sem sla na "trgatev". Hi, hi, ...od mojega [sm=love.gif] stric ima brajdo doma, pa so presali. Na tisto malo preso... celih 7 litrov crnega. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No, potem pa je bil piknik z mesom in kostanji. Sem 15 kostanjev pojedla, pa sem imela vsega dovolj. [sm=smiley24.gif] Smo pa kar uzivali na soncku in kar dosti nas je bilo. Menda okoli 20-25. Danes pa sploh ne pridem k sebi... Kako bom jaz v cetrtek sla v sluzbo se tudi ne vem...[sm=zmeden2.gif] No, cveke izgubljene, javite se kaj!!! Drugace bom huda! [sm=lev.gif] Saj ne rabim nastevat, katere vse pogresam, ne? [sm=smiley24.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|