Janeja -> RE: nedonošenček in starejši otrok (17.10.2005 10:33:58)
|
Živjo, tudi mi smo v enaki situaciji. Sin Jan je star 4 leta in hodi v vrtec, mala Lea (rojena v 24 tednu) pa je stara 7,5 mesecev (korigirano 4 mesece). Tudi mene je bilo ful strah kako bo, ampak Jan tako uživa v vrtcu, da ga nisem hotla izpisat. Je bil doma čez počitnice (julij in avgust), pa je bil že tako naveličan vsega, ves čas je spraševal kdaj bo spet vrtec,... No in septembra je po enih 14 dneh prinesel domov virozo! Panika! Takoj smo ju "ločili" - Lea je bila ves čas v spalnici, Janu pa smo uspeli dopovedat, da tja ne sme dokler je bolan. Pa stanovanje smo redno zračili. Po parih dneh sva zbolela tudi oba z možem, oba sve dobila antibiotike,... Ves čas sva nosila maske in upala, da Lea ne bo zbolela. In res ... naša mala nam je še enkrat dokazala, da so nedonošenčki pravi borci in da se ne dajo kar tako ... edina v družini je ostala zdrava. [sm=smiley32.gif] Zdaj mi je kar malo lažje in še bolj sem odločena, da sina zaradi mojega strahu pred virusi ne bom prikrajšala za prijatelje v vrtcu. Upam, da bomo imeli tudi v bodoče takšno srečo! Vsem želim velikoooo zdravja. LP Jerneja
|
|
|
|