Anonimen -> RE: Velikost oprsja (16.10.2005 14:21:07)
|
Glede na to, da kakšne "hude količine jošk" nisem nikoli imela, težko kaj rečem. Preden sem prvič zanosila, se mi zdi, da sem imela košarico 75A, torej takorekoč nič. No, ampak vsaj tisto, kar je bilo, je stalo, kakor je treba. Po prvem porodu pa je še tista revščina "zvisela". Z leti se je nekoliko popravilo, vendar seveda ne v večjo košarico. Kreme, losjoni in ostalo preverjeno ne pomaga, pa če še tako redno uporabljaš in se greš Sašo Lendero in njene čarovnije. Zdaj, ko sem drugič noseča, so zrasle za pop*****. Na 85C. Če bi še stale velikosti primerno, bi bila čisto zadovoljna, ampak se mi zdi, da so za mojo telesno višino (cca. 165 cm) skoraj malo prevelike. In zdaj me spet skrbi, kaj bo naredila gravitacija po porodu. O povečanju v bistvu nisem nikoli razmišljala, sem pa razmišljala o oestetski operaciji, s katero bi mi jih spravili v "stoječ" položaj. Pa da ne bi bila tako mehke, kot semi zdijo. In mislim, da bo enkrat po koncu dojenja tudi to prišlo na vrsto. Pa me cena sploh ne briga. Če najdem denar za vse ostalo, ga bom tudi za to. Moj dragi... hm... v bistvu ga nisem še nikoli vprašala, kaj si misli o mojih "mlekarnah". Poznam sicer njegovo splošno mnenje o ženskem oprsju, ampak to je pa vse. Bo že sam povedal, ko bo prilezel do te teme...
|
|
|
|