Anonimen -> RE: Ali bo katera začela ta teden oz. od 17.10 dalje... (16.10.2005 11:25:51)
|
Jaz sem tudi začela hujšat z 90-dnevno, ko je bil Bor star štiri mesece. Polno sem dojila. Zdržala sem PET DNI! Prvi dan je blo ok, drugi, tretji,... še kar. Peti dan pa sem mislila, da ne bom mogla zjutraj iz postelje vstati od utrujenosti. Pa še Bor ponoči ni spal več kot dve uri. Potem pa mi je prijateljica (sedaj v tretje noseča) po nasvetu njenega očeta, ki je zdravnik, rekla, da sem NORA!!! DA SE IGRAM S SVOJIM ZDRAVJEM! DA LAHKO ŽE PRI 35-ih DOBIM HUDO OSTEOPOROZO IN ŠE IN ŠE. Ko si mlad se ti ne pozna kaj dosti, kasneje pa imaš lahko hude probleme. Pa sem prenehala hujšati - kar vesela, da se mi ni treba več matrat. Šest mesecev po porodu, ko sem začela Boru dodajat drugo hrano in kasneje, ko sem vedno manj dojila in se začela gibat, pa so šle kile DOBESEDNO SAME DOL. BREZ DIETE, AMPAK Z ZDRAVO PREHRANO IN GIBANJEM!!! Bor je sedaj star dobrih deset mesecev, jaz pa lahko oblečem že tiste kavbojke, kot pred nosečnostjo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
|
|
|
|