Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj pripraviti za novorojenčka? 15.10.2005 17:16:43
|
|
|
|
smeško
|
Pozdravljene! Vem, da ste že na to vprašanje večkrat odgovorile, mene pa vseeno zanima, kako ste oblekle vaše novorojenčke za domov? Jaz sem danes mal pregledovala spisek, pa je vsak drugačen in sem mal zmedena.Pripravila sem si en body,tetra majčko, mako majčko, nogavičke,kapico, kombinizonček, pleničke.Ne vem pa ali naj vzamen dvodelni komplet ali lahko kar pajacek?
|
|
|
|
RE: Kaj pripraviti za novorojenčka? 15.10.2005 17:59:55
|
|
|
|
teta beta
|
Odvisno kako vreme bo. Ko smo šli mi domov, je bilo temparaturno nekaj takega kot danes ali malo topleje in zmerno oblačno. Oblekli smo eno bombažno majčko, bombažno jopico in pajacka na naramnice, nogavičke in dve kapici. Danes ima gor eno tetra majčko in pajacka z dolgimi rokavi ali eno tetra majčko, eno bombažno majčko in pajacka na naramnice ali hlačke do pasu za notri, za ven pa še eno garnituro čez (hlačke + jopica). Pa dve kapici, nogavičke lahko daš pod pajacka ali hlačke.
|
|
|
|
RE: Kaj pripraviti za novorojenčka? 15.10.2005 18:29:27
|
|
|
|
Annny
|
Jaz bi ti svetovala nekaj, kar se preprosto obleče! Jaz bi npr. vzela tole (sem tudi rodila oktobra lani): bodi, bombažne žabice, debelejši pajac (pliš ipd.), kombinezonček ali bundica/debela jaknica, kapica. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?