Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vtikovanje v družino 19.10.2005 14:36:20
|
|
|
|
gaja*
|
V bistvu sem šele danes prebrala vse skupaj ampak morem rečt, da sem še zdaj čist brez besed... da kaj takega še obstaja ( v tej skrajnosti, da nekoga še živega pokoplješ!!!) Tebi miška pa svaka čast , storila si nekaj dobrega za prijateljico... LP
|
|
RE: vtikovanje v družino 19.10.2005 17:11:45
|
|
|
|
india
|
Evo, pa je tudi kava za nama. Seveda reva ne ve niti pol resnice, jaz ji je pa tudi ne morem povedati, ker to ni moja stvar. Želi se ločiti,ker ne prenese pomisli na to, da jo je skoraj leto dni varal, v glavnem, medve sva za sedaj ostali na tem, kejr sva bili, njemu se pripravlja pekel. Kaj bo z njim in Metko me niti ne zanima, samo želim, da se otroka čimprej pomirita in ne trpita preveč pri vsem skupaj. Res mi pa ne gre v glavo,d a lahko nekdo pokoplje človeka pri živem telesu , še manj pa to,da zataji SVOJE otroke. Že zaradi tega ga tudi jaz več ne želim za prijatelja.
|
|
|
Porodna izkušnjaPorodne zgodbeKakšna je bila vaša porodna izkušnja?Pozitivna. (
63%)
Negativna. (
12%)
Oboje. (
26%)
Število vseh glasov: 3676Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!