Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
[Anketa]
|
Z uvajanjem hrane sem zacela..
|
Pri 3 mesecih ali manj |
|
Pri 4 mesecih |
|
5 mesec |
|
6 mesec |
|
7 ali 8 mesec |
|
Skupaj glasov: 270
|
(Zadnji oddan glas : 23.1.2011 21:05:04)
(Glasovanje traja do: -- )
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z uvajanjem hrane sem zacela.. 14.10.2005 15:17:17
|
|
|
|
TKM
|
Jaz sem začela čisto na začetku 6. meseca, začela sem z zelenjavnimi in pa sadnimi kašicami, predvsem tisto kar so stare mame same pridelale na vrtu (najbolj bio ). Potem sem začela za zgostitev uporabljati bio riževe kosmičke, ali pa sem za zvečer te zmešala v prilagojeno mleko. No ja pravzaprav vse to našteto jeva sedaj, prevladuje pa še vedno mamin mlekec, ki ji tudi najbolj tekne in zaenkrat izgleda da ga je še tudi dovolj. Pozdravček.
|
|
|
|
RE: Z uvajanjem hrane sem zacela.. 16.10.2005 22:46:09
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Vprašanje: a 6. mesec pomeni (a) pri dopolnjenih šestih mesecih ali (b) v šestem mesecu, torej pri starosti 5 mesecev in nekaj dni?
|
|
|
|
RE: Z uvajanjem hrane sem zacela.. 17.10.2005 8:03:02
|
|
|
|
Seven*
|
Misljeno je bilo po dopolnjenem 6 mesecu.
|
|
|
|
RE: Z uvajanjem hrane sem zacela.. 17.11.2005 15:27:40
|
|
|
|
Katrin
|
pri dopolnjenih 6 mesecih in sicer z zelenjavo....
|
|
RE: Z uvajanjem hrane sem zacela.. 12.12.2005 19:38:31
|
|
|
|
giga
|
Točno na rojstni dan - 5. mesecev, začela sem z dvema žličkama jabolčno korenčkovega soka.
|
|
RE: Z uvajanjem hrane sem zacela.. 27.9.2007 13:07:52
|
|
|
|
aezzy
|
pri 4 mesecih. nic jabolcnih in korenckovih sokov, kar direktno zelenjavo,pa ne po eno zlicko,koker je pojedla. je pa res, da je znala po zlicki zelo lepo jesti, ker smo vse kapljice jemali ze od zacetka po zlicki in ne v mleku po flasi.
|
|
|
|
RE: Z uvajanjem hrane sem zacela.. 18.11.2007 10:01:11
|
|
|
|
frrrr
|
po dopolnjenih 6ih mesecih. mislim, da še en ali dva dni kasneje.
|
|
|
|
RE: Z uvajanjem hrane sem zacela.. 21.11.2007 18:25:01
|
|
|
|
kate_mario_rok
|
jaz sem začela pri štirih mesecih in nobene slabe reakcije,vse orenaša super zaenkrat upam da bo tudi tako naprej
|
|
|
|
RE: Z uvajanjem hrane sem zacela.. 19.12.2007 22:57:33
|
|
|
|
Peli
|
Pri 4 mesecih, smo prešli ne začeli z uvajanjem, ampak kar jest vso hrano po vrsti - dobr ne glih zrezkov... Mali je začel zavračat mleko, le še kdaj v spanju mi je uspelo podtaknit flašo, tako smo se lepo odpravili do pediatra kaj narest z otrokom k noče jest, no, pa smo kar na hitro začeli uvajati jogurte, skute, sadne kašice, pa zelenjavo...kamor pa se je le dal sm vmešavala mleko .
|
|
|
|
RE: Z uvajanjem hrane sem zacela.. 3.6.2008 22:10:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Po dopolnjenem 6. mesecu.
|
|
|
|
RE: Z uvajanjem hrane sem zacela.. 14.1.2009 11:52:54
|
|
|
|
botrca
|
Pri 4,5 mesecih
|
|
RE: Z uvajanjem hrane sem zacela.. 14.1.2009 11:55:28
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR Kdaj ste zacele uvajati gosto hrano pri vasem dojencku? Pri 4,5 meseca
|
|
RE: Z uvajanjem hrane sem zacela.. 14.1.2009 11:56:54
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Mi smo bili bolj med poznimi in smo po dopolnjenem 6.mesecu začeli šele okušat sadne in zelenjavne sokove
|
|
RE: Z uvajanjem hrane sem zacela.. 15.1.2009 18:07:28
|
|
|
|
Nasy
|
pri 4,5 m
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?