Trebuh tik pred porodom (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

thunder -> Trebuh tik pred porodom (14.10.2005 15:03:38)

Sem čisto blizu PDP (še 5 dni), trebuh pa se mi še ni spustil. Zanima me ali to pomeni da bomo še kar nekaj časa čakali oz. ali je nujno, da se npr. ene teden prej spusti in šele potem pridejo popadki ali je to lahko istočasno z začetkom popadkov... čist sem že zmešana od tega razmišljanja. Hvala za pomoč

PiaM -> RE: Trebuh tik pred porodom (14.10.2005 15:27:26)

Ko sem jaz 1.rodila, je moja G rekla, da bo 2 tedna prej, ker je otrok že nizko, pa sem rodila šele 1 teden po roku, torej 3 tedne kasneje, kot je rekla G in še to z umetnimi popadki. Tako, da boš tudi ti verjetno kasneje rodila. Ni pa nujno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Nič ti nisem pomagala, a ne? No, želim ti, da je čimprej za tabo in vso srečo pri porodu![sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Urša -> RE: Trebuh tik pred porodom (14.10.2005 15:37:28)

Jst sm rodila en teden pred rokom pa se mi do takrat trebuh še ni spustil, tko da... ni nujno, da boš še dolgo čakala. Lep in hiter porod ti želim! [sm=9nebesa.gif]

jazz -> RE: Trebuh tik pred porodom (14.10.2005 17:51:01)

Jaz sem mela že popadke, pa nisem imela filinga da se bi mi do takrat kaj doli spustil!

thunder -> RE: Trebuh tik pred porodom (14.10.2005 18:28:48)

Hvala za odgovore, ste me mal potolažle.

janč -> RE: Trebuh tik pred porodom (15.10.2005 23:02:58)

jaz sem rodila dvakrat po roku in so vsi gledali, kdaj se mi bo trebuh spustil, pa se mi ni ne pri prvem in ne pri drugem otročku
ne pričakuj vsega kar ti govorijo

Stran: [1]