ninocka -> RE: Batagelov vodni sesalec (19.10.2005 12:18:27)
|
Tut jst mam en batagelov sesalec, ki smo ga v zacetku se neki uporabljali, zdaj pa ze eni 2 leti zdi v kotu pod stopnicami. Sem sploh pozabla, da ga mamo in sem ga zadnjic slucajno vidla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Men ni prakticen, ker je zelo tezek in okoren (mi pa zgleda kot en robotek, sem mu hotla ucke nalept, da bi bil bolj simpaticen [sm=smiley4.gif]), pa pucanje sesalca je blo vedno kriza, tezko, sploh pri nas, ker imamo tak nizek vodni pritisk in se pol ni dal lepo spucat. Ce si pa par dni pustu vodo v njem, je pa tko smrdel [sm=smiley11.gif]. In smo potem kupili se enega navadnega, tistga smo pa rekli, da ga bomo meli za cez vikend pucat. Pa se je, ko se je enkrat pospravil, upokojil za vedno. Po prebranih odgovorih ostalih uporabnic, vidim da ima vecina 2 sesalca - tega + se enega lazjega, za vsakodnevno sesanje. Glede na to, da si napisala da nimas placa, ti priporocam da raj namest da kupis 2 sesalca za isti denar kupis en orng, dober sesalec, ki ti bo zavzel malo prostora.
|
|
|
|